Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Πιερίδου δίνει spoiler: Η Ευτυχία ομολογεί το έγκλημά της
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Πιερίδου δίνει spoiler: Η Ευτυχία ομολογεί το έγκλημά της

H Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Πιερίδου δίνει μεγάλο spoiler καθώς όπως αποκαλύπτει η Ευτυχία ομολογεί το έγκλημά της

Αισθάνεσαι δικαιωμένη για την επιλογή σου να συμμετέχεις στη συγκεκριμένη σειρά;

«Αισθάνομαι δικαιωμένη με τη συγκεκριμένη επιλογή αλλά και με την εξέλιξη του ρόλου. Νιώθω ότι με έχει δυσκολέψει, και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Επιπλέον, έχω γνωρίσει και συνεργάζομαι με πολύ ωραίους ανθρώπους, οπότε όλα αυτά έχουν θετικό αντίκτυπο».

Τι σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

«Κοίτα, επειδή έπαιζα με καλούς ηθοποιούς, όπως τον Μανώλη Κλωνάρη (Ανέστης) και τη Στέφανη Χαραλάμπους (Άννα), δέσαμε αμέσως, οπότε δεν με δυσκόλεψε κάτι ουσιαστικά. Μόνο κάποιες σκηνές, όπως για παράδειγμα αυτή που η Ευτυχία σκοτώνει τον Ανέστη... Είχα άγχος να βγει ωραίο».

Ποιοι λόγοι κάνουν τη σειρά τόσο αγαπητή στο ευρύ κοινό;

«Η γη της ελιάς συνδυάζει την αγωνία με το ερωτικό -είτε είναι απαγορευμένο είτε όχι- και το αστυνομικό στοιχείο αλλά έχει και χιούμορ. Όλα αυτά, όταν δένονται ωραία, προσελκύον το ενδιαφέρον του κοινού. Βέβαια, στον δεύτερο κύκλο, έχουμε ερωτικά τρίγωνα, απαγωγές και εκπλήξεις που θα αναστατώσουν το κοινό».

Η Ευτυχία ήταν ένα αγνό και ευάλωτο κορίτσι, μέχρι που έφτασε στα όριά της και σκότωσε τον Ανέστη. Φέτος, πώς εξελίσσεται ο χαρακτήρας της;

«Η Ευτυχία γίνεται ακόμα πιο ευάλωτη και κλείνεται σημαντικά στον εαυτό της. Βιώνει μία άσχημη περίοδο, είναι καταρρακωμένη από αυτό που έχει συμβεί. Κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη ότι έχει κάνει φόνο. Άλλωστε, είναι ακόμα νωπό και έχει την ανάγκη να μιλήσει. Πιστεύει ότι έτσι θα εξιλεωθεί»

Η Άννα προσπαθεί ακόμα να την εμποδίσει να ομολογήσει;

«Η Άννα, η οποία είναι η μόνη που γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην Ευτυχία και να προσπαθεί να την εκλογικεύσει, να την προστατεύσει. Βέβαια, η Ευτυχία τής ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να την ανακατέψει και ότι θα το πάρει πάνω της»

Παρ' όλα αυτά, όμως, η Ευτυχία ομολογεί σε κάποιον το έγκλημά της...

«Η Ευτυχία ομολογεί σε κάποιον το έγκλημά της -δεν θα σου πω σε ποιον-, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με πριν και να ακροβατεί στα συναισθήματά της», λέει στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved