Elif: H προδοσία της Κιγιμέτ αποκαλύπτεται – Εμφανίζεται ψεύτικο γιο στους Χακτανίρ
Media

Elif: H προδοσία της Κιγιμέτ αποκαλύπτεται – Εμφανίζεται ψεύτικο γιο στους Χακτανίρ

Elif: Από τη στιγμή που η Χουμεϊρά άρχισε να υποψιάζεται την Κιγιμέτ, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια, όπως θα δούμε, η ίδια ανακαλύπτει πως ο γιος της Κιγιμέτ ζει αλλά και την παράνομη σχέση της γυναίκας με τον πατέρα της. Έτσι, η Κιγιμέτ εμφανίζει έναν άγνωστο νεαρό λέγοντας πως είναι γιος της.


Η Χουμεϊρά, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ανακαλύπτει κάποια ψέματα σχετικά με τη ζωή της που έχει πει η Κιγιμέτ και τη διώχνει από την έπαυλη χωρίς, όμως, να αποκαλύψει στη Ματσιντέ και στον Κερέμ τον λόγο. Μαζί με τον Λεβέντ και τη Μελέκ, σκοπεύουν να φτάσουν στο μητρώο του νεκρού γιου της Κιγιμέτ προκειμένου να εξακριβώσουν αν όσα τους είπε είναι αλήθεια.

Ωστόσο, η Κιγιμέτ πηγαίνει στην έπαυλη δήθεν για να επισκεφθεί τη Ματσιντέ και τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον ενημερώσει για το τι συνέβη και να τον προειδοποιήσει πως η Χουμεϊρά είναι κοντά στο να μάθει πως εκείνος είναι γιος της. Καθώς μιλάνε, η Μελέκ ακούει τη λέξη «ο γιος μου» από το στόμα της και ενημερώνει τη Χουμεϊρά.

Λίγες ώρες μετά, η Γκιουλσούμ κρυφακούει την Κιγιμέτ να αποκαλεί κάποιον στο τηλέφωνο «γιο μου» και μαθαίνει πού πηγαίνει και πότε θα συναντηθούν. Η Μελέκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά και μαζί με τον Λεβέντ πηγαίνουν να ανακαλύψουν για ποιον πρόκειται.

Όμως, η Κιγιμέτ καταλαβαίνει πως την παρακολουθούν και καταστρώνει ένα σχέδιο. Βρίσκει από ένα πρακτορείο κάστινγκ έναν ηθοποιό, τον Μουράτ, και εκείνος υποδύεται τον γιο της.

Την επόμενη μέρα, η Κιγιμέτ ζητάει από τη Χουμεϊρά να μιλήσουν και της εξιστορεί όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ιστορία της, ο Μουράτ είναι ο γιος του Σεβγκί, του πατέρα της Χουμεϊρά και του Κερέμ, επομένως είναι αδέλφια. Η Χουμεϊρά είναι πραγματικά θυμωμένη με τη θεία της, όμως δεν θέλει να μάθει τίποτα η Ματσιντέ για την ύπαρξη του Μουράτ, καθώς θα επιβαρυνθεί η υγεία της. Η Μελέκ τής προτείνει να μιλήσει στον Κερέμ γι’ αυτήν την κατάσταση, πριν τη μάθει από οποιονδήποτε άλλον, και εκείνη συναντάει τον νεαρό λέγοντάς του όσα έμαθε.

O Κερέμ δεν πιστεύει στ' αυτιά του, αδυνατεί να χωνέψει ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να προδώσει τη μητέρα τους. Αργότερα, η Χουμεϊρά συναντάει τον Μουράτ λέγοντάς του πως σκοπεύει να προχωρήσει σε ένα τεστ DNA για να εξακριβώσει αν όσα έμαθε είναι αλήθεια.

Ωστόσο, η προδοσία του πατέρα τους στη Ματσιντέ και η παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσε με την Κιγιμέτ έχει πληγώσει πολύ τα δύο αδέλφια. Η Χουμεϊρά θέλει να είναι σίγουρη ότι η μητέρα της δεν θα μάθει τίποτα για αυτήν την προδοσία, ενώ και ο Κερέμ έρχεται αντιμέτωπος με την Κιγιμέτ

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved