Άγρια Γη: Μια απαγωγή, μια επιστροφή και μια αλήθεια που θα σοκάρει πολλούς
Media

Άγρια Γη: Μια απαγωγή, μια επιστροφή και μια αλήθεια που θα σοκάρει πολλούς

Άγρια Γη: Η απαγωγή του 10xρovoυ Νικόλα Γαλανή, πριν από 28 χρόνια, άλλαξε τα δεδομένα στην «Άγρια Πλαγιά».

Ο μικρός, όμως, κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς του και τώρα, ύστερα από τόσα χρόνια, έχοντας πλέον το όνομα Άρης, μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια για όσα συνέβησαν στο παρελθόν και αποφασίζει να επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε, για να πάρει εκδίκηση...


Όλα ξεκινούν 28 χρόνια πριν, όταν ο ιδιοκτήτης του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», Πέτρος Γαλάνης, διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη γραμματέα του, Όλγα Γρίβα. 0 άντρας δεν σκόπευε να διαλύσει τον γάμο του με τη σύζυγό του, Μυρτώ, παρόλο που η Όλγα έμεινε έγκυος και ήθελε να κρατήσει το παιδί τους.

0 Πέτρος τής ξεκαθάρισε τη θέση του και επέμενε πως πρέπει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη, με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, οργάνωσε ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης που επρόκειτο να αλλάξει δραματικά τη ζωή όλων. Αυτό δεν ήταν άλλο από το να απαγάγει τον γιο του Πέτρου, τον δεκάχρονο Νικόλα. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά κι ενώ ο Νικόλας έπαιζε με την εξάχρονη φίλη του Ελπίδα, κόρη της Όλγας, έπεσε θύμα απαγωγής.

Όμως, η αρπαγή του μικρού είχε τραγική κατάληξη, αφού εξαιτίας αυτής της περιπέτειας και πάνω σε μια άτυχη στιγμή ο Πέτρος έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια του παιδιού του! Όπως είναι φυσικό, η εξαφάνιση του μικρού και π δολοφονία του πατέρα του τάραξαν την κοινωνία ενώ η Μυρτώ πήγαινε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Τα νέα, όμως, από το μαιευτήριο δεν ήταν ακριβώς αυτά που περίμεναν. Όλα αυτά τα γεγονότα βύθισαν σε απόγνωση τη Μυρτώ. Εν τω μεταξύ, η μικρή Ελπίδα παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σοκαρισμένη από την απαγωγή που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της. Από την άλλη, η Όλγα υπέκυψε στον εκβιασμό του Χρήστου να πουλήσουν το 10χρονο αγόρι στο εξωτερικό. Όμως ο μικρός κατάφερε και το έσκασε από τα χέρια των απαγωγέων του. 0 Μιχάλης, τότε, ως τοπικός αστυνόμος, ανέλαβε την υπόθεση, ενώ η Όλγα προχώρησε με επιτυχία στη συνέχεια του σχεδίου της και αγόρασε το κτήμα από τη Μυρτώ. Έπειτα, η πρώτη παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους, τον Αλέξη.


Ο Μιχάλης Μάρκου βρήκε τον μικρό Νικόλα και τον μεγάλωσε σαν δικό του παιδί. Του έδωσε το όνομα Άρης και κανείς δεν γνωρίζει πως είναι θετός του πατέρας. Ωστόσο, εκείνος βασανίζεται μέχρι και σήμερα,-28 χρόνια μετά, από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Όσον αφορά την Ελπίδα, είναι πλέον παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα παιδί, τον Κωστή. Όμως ποτέ δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον Νικόλα και όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία μέρα. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει στη μητέρα της, Όλγα Γρίβα, η οποία έχει εξελιχθεί σε μία σημαντική επιχειρηματία της περιοχής. Μάλιστα, η Ελπίδα πολλές φορές αντιδρά στη σκληρή συμπεριφορά που έχει η μητέρα της απέναντι στους εργαζόμενους στο κτήμα.

Παράλληλα, π κοπέλα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Την ίδια ώρα, ο Άρης είναι επαγγελματίας στρατιώτης που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική. Κάποια στιγμή, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του φίλου και συναδέλφου του, Μάνου. Αμέσως μετά, μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα. Η ζωή του νεαρού κινδυνεύει, ενώ από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή ο Μιχάλης. Όταν ο Άρης συνέρχεται στο νοσοκομείο, ανυπομονεί να μάθει νέα για τον Μάνο. Συγκλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος φίλος και συμπολεμιστής του έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει χάσει σχεδόν το φως του μετά την επίθεση που δέχτηκαν.

Έτσι, μαζί με τον Μιχάλη αποφασίζουν να τον κρατήσουν κοντά τους και να τον φροντίσουν. Αίγες ημέρες αργότερα και έπειτα από σκέψη, η Ελπίδα παίρνει την απόφαση να μάθει τι απέγινε ο παιδικός της φίλος και έτσι απευθύνεται στον Γιώργο, ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος, από την έρευνα που κάνει, ανακαλύπτει αμέσως την παλιά γνωριμία που είχε η Όλγα με τον Χρήστο.

Τα προβλήματα στον γάμο της Ελπίδας φαίνεται πως δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Έτσι, ύστερα από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι. Όμως αυτή της η πράξη έχει απρόσμενες συνέπειες. Από την άλλη, ο Άρης, εντελώς τυχαία, αναγνωρίζει ύστερα από χρόνια τον απαγωγέα του. 0 λόγος για τον Χρήστο Τσακίρη, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του μπροστά στα μάτια του. 0 Άρης ξαναφέρνει στο μυαλό του όλα τα γεγονότα που τον έχουν σημαδέψει και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του.

Στο πλευρό του βρίσκονται πάντα ο Μιχάλης και ο Μάνος, που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Κι ενώ η Όλγα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και γίνεται σύμβουλος περιφέρειας, ο Άρης μαθαίνει σοκαρισμένος, ύστερα από 28 χρόνια, ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του αλλά και την καταστροφή της οικογένειάς του. Έτσι, επιστρέφει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινάει

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved