Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έφυγε όρθια, ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση»
Media

Συγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έφυγε όρθια, ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση»

Η «Μελωδία της Ευτυχίας» ήταν το τελευταίο έργο στο οποίο έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, με το οποίο η «Εθνική Σταρ» αποχαιρέτησε το κοινό της. 26 χρόνια αργότερα οι ηθοποιοί του έργου θυμούνται όσα έγιναν στα παρασκήνια της θρυλικής παράστασης.

«Η παραγωγή μας ενημέρωσε ότι πρέπει να παίξουμε όλοι. Δεν είχαμε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάσταση. Κλαίγαμε και στεναχωριόμασταν που θα τελειώσει αυτό που ζούσαμε», δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Δημήτρης Γιώτης αποκάλυψε πως θεώρησε ότι τα πρηξίματα της Αλίκης οφείλονταν σε γαστρεντερίτιδα, η οποία ταλαιπωρούσε αρκετά μέλη του θιάσου εκείνο το διάστημα. «Μας ενημέρωσαν ότι τελειώνει η παράσταση την Παρασκευή και να μην πούμε κάτι στα μικρά παιδιά του θιάσου», είπε.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη δήλωσε πως το μόνο που είχε γίνει γνωστό στους ηθοποιούς της παράστασης ήταν ότι η παράσταση σταματάει και θα συνεχιστεί μόλις η Αλίκη νιώσει καλύτερα.

«Η Αλίκη ήταν η πιο δυνατή από όλους όσο ήταν πάνω στη σκηνή. Κάθε φορά που πήγαινε στα παρασκήνια έπαιρνε βαθιά ανάσα», θα θυμηθεί η Μαρία Στάβαρη.

Ο Δημήτρης Γιώτης θυμήθηκε τα λόγια που είχε απευθύνει η Αλίκη Βουγιουκλάλη στο κοινό όταν έπεσε η αυλαία. «Η Αλίκη με το κοινό είχε μία δίκη της σχέση. Μίλησε σε όλους και είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και μία βίδα έχει λασκάρει…».

«Η Αλίκη δεν μας έδωσε ποτέ να καταλάβουμε ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία της. Ακούγαμε μονό που έβηχε», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και συμπλήρωσε πως οι μεγαλύτεροι δεν αποκάλυπταν την αλήθεια. Από την άλλη, η Άριελ Κωνσταντινίδη ήξερε πριν από εκείνο το Πάσχα ότι η ηθοποιός είχε πυρετό και δεν αισθανόταν καλά.

Η υγεία της Αλίκης είχε κλονιστεί τόσο, που οι κυρίες που την φρόντιζαν είχαν ζητήσει από την Μαρία Στάβαρη να μην κάνει γρήγορα την χορογραφία της με την Αλίκη.

«Όλοι έλεγαν στην Αλίκη να μην μείνει να χαιρετήσει τον κόσμο και εκείνη έλεγε “θα πάρω το παυσίπονο μου και θα τους χαιρετήσω όλους”», συμπλήρωσε.

«Πριν βγει στη σκηνή η Αλίκη ήταν ένας άλλος άνθρωπος και με το που πατούσε τη σκηνή μεταμορφωνόταν», είπε για την ηθοποιό ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ενώ η Άριελ Κωνσταντινίδη θα θυμηθεί τα λεπτά της τελευταίας υπόκλισης: «Το βλέμμα της Αλίκης ήταν σχεδόν πανικόβλητο, αλλά «έφυγε» ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved