Media

Αίας Μανθόπουλος: Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής Στούντιο 4: «Ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (15-09) ο Αίας Μανθόπουλος για τη θεία του, Ειρήνη Παππά.

Ο ηθοποιός μάλιστα ξέσπασε αναφερόμενος σε κάποια δημοσιεύματα που παρουσιάζουν «διάφορους ως επίδοξους γιους και κόρες», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο Αίας Μανθόπουλος είπε: «Έχασα τη θεία μου αλλά νομίζω πως ήταν ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε όλη την Ελλάδα. Μόνο από τα σχόλια που διάβαζα στα social media δεν έχω λόγια εγώ να πω. Μόνο δηλαδή αυτά που γράφουν οι άνθρωποι καταλαβαίνω ότι πραγματικά την είχε αγαπήσει πάρα πολύ ο ελληνικός λαός για το ταλέντο, την ομορφιά, τις πολιτικές της θέσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έλεγε ψέματα, ήταν ένας άγγελος επί γης και τώρα έχει πάει να συναντήσει τους υπολοίπους. Δυστυχώς όμως είχαμε και κάποια φαινόμενα σε έντυπα, ακόμα δεν την σκέπασε το χώμα, να παρουσιάζονται διάφοροι ως επίδοξοι γιοι και κόρες. Διάφορες κακόβουλες φαντασιώσεις. Ήταν μια ιστορία που δεν με άφηναν ήσυχο κάποτε και το ανανέωσαν τώρα», ανέφερε δίχως να αναφέρει λεπτομέρειες και συνέχισε:

«Η Ειρήνη ήταν μια γυναίκα που έβγαινε από τα στερεότυπα, μια δωρική και σεβαστή μορφή που έφυγε από τα όρια της Ελλάδος. Ένας άνθρωπος ο οποίος έφυγε και σε άλλες σφαίρες με το ταλέντο, την δουλειά και τη διεθνή αναγνώριση που είχε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved