Έρωτας Φυγάς: Tο αρχοντικό του Δεμερτζή και τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open
Media

Έρωτας Φυγάς: Tο αρχοντικό του Δεμερτζή και τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα στις 17:45 η νέα δραματική σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς.

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Η υπόθεση της σειράς Έρωτας Φυγάς

Ο έρωτας του Μάρκου (Σταύρου Σβήγκου), ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας (Ντάνη Γιαννακοπούλου), μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.
Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής (Αντώνης Καρυστινός) ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Μια μέρα στα γυρίσματα

Αν και η σειρά διαδραματίζεται στην επαρχία της Μεσσηνίας μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της γίνεται εντός Αττικής σε locations που επιλέχθηκαν και διαμορφώθηκαν μοναδικά από την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες. Στο "φτιαγμένο" αρχοντικό του Ιάσωνα Δεμερτζή (Αντώνης Καρυστινός) και της μητέρας του Μαργέτας Δεμερτζή (Πέμη Ζούνη) βρεθήκαμε κι εμείς για να παρακολουθήσουμε τα γυρίσματα της ημέρας.

Όλο το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι στην κυριολεξία κατασκευασμένο από την αρχή καθώς ο πάνω όροφος της παλιάς οικίας που βρίσκεται εκεί δεν είναι κατοικίσιμος και πραγματικά έχει γίνει σκηνογραφικά εξαιρετική δουλειά.

Στον χώρο του πραγματικά μεγάλου κτήματος που βρίσκεται κάπου προς τα Σπάτα, στεγάζονται ακόμα το σπίτι του επιστάτη Στράτου (Γεράσιμος Γεννατάς), αλλά και τα "χαμόσπιτα" των "εργατών" στα κτήματα του τσιφλικά και πραγματικά η ατμόσφαιρα της εποχής αναδύεται από παντού. Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα καταγράψαμε:

Διάσπαρτα στον χώρο βρίσκονται άφθονα ζώα του κτήματος τα οποία κρατάνε και παρέα τόσο στους ηθοποιούς της σειράς "Έρωτας Φυγάς", όσο και στο συνεργείο της παραγωγής που τα προσέχει και τα ταΐζει.

Το κλίμα ανάμεσα σε όλους, παραπάνω από καλό. Γέλια και πειράγματα έχουν την τιμητική τους και αν πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε να πούμε κάτι μείον, αυτό θα ήταν μόνο τα κουνούπια που πραγματικά κάνουν σε όλους τη ζωή πολύ δύσκολη και τα αντικουνουπικά σπρέι πάνε από χέρι σε χέρι συνέχεια.

Ο Σταύρος Σβήγκος, γιόρταζε κιόλας εκείνη την ημέρα και είχε έρθει στο γύρισμα με προμήθειες macaron (το αγαπημένο του) σε διάφορες γεύσεις για όλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved