Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αυτό είναι το μέλλον του Αλέξη στη Γη της Ελιάς
Media

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αυτό είναι το μέλλον του Αλέξη στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Αν μέχρι πέρυσι το κοινό συμπαθούσε τον Αλέξη από παρά τις δολοφονίες που έχει κάνει, φέτος που θα κάνει σχέση με τη γυναίκα που ποθεί, θα τον λατρέψει. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι ο πιο συμπαθής τηλεοπτικός δολοφόνος.

Επειδή το σενάριο της Βανάς Δημητρίου πάντα ανατρεπτικό, θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Αλέξη και τη Μυρτάλη να μπουν στη διαδικασία σχέσης, αλλά εκείνη να το μετανιώσει; Πώς θα ένιωθε ο Αλέξης αν κάποια στιγμή τον απέρριπτε;

«Θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω πως θα δυνάμωναν οι σκοτεινές του σκέψεις. Έχει ήδη σκοτώσει. Τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει μετά από μια απόρριψη;».

Η Μαργαρίτα τον είδε πάντως να φιλάει το κορίτσι των ονείρων του!

«Τον είδε και παραξενεύτηκε, θα υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ Μαργαρίτας και Αλέξη για αυτή την εξέλιξη, θεωρώ πως η μητέρα του θα σταθεί στο πλευρό του σε όλη αυτή τη διαδρομή που θα κάνει με τη Μυρτάλη»

Κακό θα της έκανε;

«Όλα είναι πιθανά όταν σε μια σχέση ο ένας είναι άρρωστος ψυχικά, όλα έχουν μια βάση, αλλά δεν νομίζω πως ο Αλέξης θα μπορούσε να πορευτεί αν ήξερε πως έχει κάνει κακό στη μοναδική γυναίκα που αγάπησε»

Θα δούμε ποτέ απόλυτα ευτυχισμένο αυτόν τον ήρωα;

«Θα ήθελα να τον δω μαζί της. Και οι πληγωμένοι άνθρωποι ίσως να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αν μείνει στο πλευρό της Μυρτόλης, φαντάζομαι πως θα βιώσει την απόλυτη ευτυχία. Αν όμως νιώσει πως κάποιος απειλεί να του πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχει, τότε σίγουρα θα τον δούμε διαφορετικό».

Πέρα από το θέμα του έρωτα του με τη Μυρτάλη, με άλλους ήρωες θα έρθει κοντά;

«Θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του και έχω μια αίσθηση πως θα ανοιχτεί ως ήρωας. θα έρθει κοντά και με άλλους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να δω και εγώ τα σενάρια που θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουν μια διαφορετική πτυχή του Αλέξη. Αυτό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για μένα υποκριτικά», λέει ο ηθοποιός στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved