Κώστας Καζανάς: Το Έρωτας φυγάς είναι μια δεμένη ιστορία και όλοι οι ήρωες συσχετίζονται μεταξύ τους
Media

Κώστας Καζανάς: Το Έρωτας φυγάς είναι μια δεμένη ιστορία και όλοι οι ήρωες συσχετίζονται μεταξύ τους

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε τον Κώστα Καζανά στη νέα καθημερινή σειρά του OPEN «Ερωτας φυγάς» στον ρόλο του Μιχάλη, ενός πράου ανθρώπου που βιώνει μια δυστυχισμένη ζωή.

Ο Μιχάλης είναι από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε διοριστεί στην Πελοπόννησο και γνώρισε και ερωτεύτηκε την Ελπίδα. Από πλευράς της, τότε, ήταν αμοιβαία τα αισθήματα;

«Παντρεύτηκαν, αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι η Ελπίδα ήθελε απλώς τον τίτλο της συζύγου γιατρού και να μεγαλοπιαστεί. Είναι κάτι το όποιο εξομολογείται και στον Ιάσονα, ξάδελφο και ιδιοκτήτη του κτήματος. “Παντρεύτηκε την ιδιότητά μου και το ότι ήμουν γιατρός. Αυτό μόνο” του λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο ο Μιχάλης είχε ερωτευτεί εκείνο το κορίτσι που γνώρισε τότε. Στην πορεία όμως και με την όλη κόντρα για την περιουσία, ο γάμος τους έγινε για εκείνον εφιάλτης. Είναι θαμμένος - ζωντανός στο κτήμα. Ζει σε φυλακή. Ενώ ξεκίνησαν όμορφα, το κορίτσι αυτό κατέληξε να είναι κάτι άλλο. Η όλη κατάσταση τον ρίχνει τόσο πολύ που ο Μιχάλης καταφεύγει στο αλκοόλ. Το ποτό είτε σε κάνει επιθετικό είτε σε οδηγεί στην αυτολύπηση. Ο ήρωάς μου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία».

Θα υπάρξει κάποια γυναίκα στη ζωή του που θα τον κάνει να θέλει να ξανασταθεί στα πόδια του;

«Μια γιατρός που κάνει το αγροτικό της στο ιατρείο. Εκεί όντως ξεκινάει κάτι καινούργιο. Υπάρχει έντονο φλερτ».

Η γυναίκα του τον απατά;

«Ναι, υπάρχει και κάτι από την πλευρό της με ένα στοιχείο του υποκόσμου. Μάλιστα, η Ελπίδα τον βοηθάει να γίνει μια απαγωγή».

Πώς εμπλέκεται ο Mιχάλης με τους φυγάδες που έρχονται στο κτήμα, την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο;

«Η κοπέλα είναι έγκυος και τη φροντίζει, ενώ ο άντρας τραυματίζεται από πυροβολισμό και τον γιατρεύει».

Μπαίνει το δίλημμα αν το παιδί είναι του Ιάσονα ή του Μάρκου;

«Όταν η Αλεξάνδρα μένει έγκυος είναι χρονικά τόσο κοντινά τα γεγονότα που συμβαίνουν, ώστε πράγματι δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Το “Ερωτας φυγάς” είναι μια δεμένη ιστορία και όλοι οι ήρωες συσχετίζονται με έναν τρόπο μεταξύ τους και συμβαίνουν συνέχεια γεγονότα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον».

Μιλάμε για μια καθημερινή σειρά, οπότε και οι απαιτήσεις είναι ακόμη πιο αυξημένες.

«Μια δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα ωραίο καστ. Ο Παναγιώτης Παπαχατζής έχει κινηματογραφική οπτική και η παραγωγή είναι πολύ προσεγμένη σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει ηρεμία, σεβασμός, συνεννόηση και καλή συνεργασία, καθώς τα δύο συνεργεία δουλεύουν σκληρά και άψογα, και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», λέει ο ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved