Γιάννης Ποιμενίδης: Οι εξελίξεις στα Τρία Μίλια και το spoiler για τον ήρωά του
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: Οι εξελίξεις στα Τρία Μίλια και το spoiler για τον ήρωά του

Τρία Μίλια: Αφού γύρισε (σχεδόν) τον κόσμο, αυτό το καλοκαίρι, επέστρεψε στη Δρακόνησο, καθώς έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.

O Γιάννης Ποιμενίδης μιλά για τον ήρωά του στη σειρά του «Τρία Μιλιά» και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη συνέχεια μαζί του, κάθε απόγευμα στις 17.30



Από το 2011 μέχρι και το είχατε έντονη παρουσία στη μικρή οθόνη. Το διάλειμμα που ακολούθησε ήταν συνειδητή επιλογή;

«Υπήρξε μια περίοδος μετά το “Αν ήμουν πλούσιος”, στην οποία οι προτάσεις που μου έγιναν δεν ήταν αυτό που έψαχνα και σε συνδυασμό με το ότι τα τελευταία χρόνια έκανα αρκετά γυρίσματα για καθημερινές σειρές, αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω ένα διάλειμμα. Επίσης ήρθε στη ζωή μας ένα υπέροχο κουτάβι, οπότε καταλαβαίνετε ότι πέρασα μαγικά».

Παρακολουθώντας αποστασιοποιημένα την τηλεόραση, και μάλιστα εν μέσω καραντίνας, τι σκέψεις κάνατε;

«Οι σκέψεις μου εν μέσω καραντίνας δεν είχαν να κάνουν με την τηλεόραση, αλλά με όλη αυτή την ιδιαίτερα περίεργη κατάσταση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Ακόμη θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώσαμε».

Τα «Τρία Μίλια» τι σηματοδοτούν για εσάς;

«Τα “Τρία Μίλια” είναι μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων που έχουν όρεξη για δημιουργία. Σε αυτή την ομάδα λοιπόν νιώθω τυχερός που βρέθηκα, γιατί το να πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαμόγελο είναι ευλογία».

Ο Στέφανος Ανδρεάδης είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσατε να έχετε στον περίγυρό σας;

«0 Στέφανος είναι έξω καρδιά, ευγενικός και καλοσυνάτος. Υπάρχει όμως μία πτυχή αρκετά σκοτεινή στον χαρακτήρα του και αυτό είναι αποτρεπτικό για να τον έχω στον περίγυρό μου. Οπότε θα φρόντιζα να κρατάω μία απόσταση».

Είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, αλλά φέρνει στο νησί έναν εχθρό! Θα κατανοήσει τι έχει κάνει; Μυστικά έχει;

«Σίγουρα δεν γνώριζε τι έκανε όταν προσκαλούσε στο νησί τον Βασίλη. Οταν αντιληφθεί τι έχει συμβεί πραγματικά θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος του. Ο Στέφανος σαν χαρακτήρας έχει μυστικά, τα οποία κρατά καλά κρυμμένα. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει», λέει ο ηθοποιός στο tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved