Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά.

Ο Τζώρτζης πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό... μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια.

Ο Σώτος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ρομαντικό τετ α τετ με τη Σύλβια, που καταφέρνει να ανακαλύψει το μοναδικό κοινό που έχουν οι δυο τους και ζει το όνειρο...! Την ίδια ώρα ο Πετράν καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς αλλά, για κακή του τύχη, δεν έχουν πέσει όλοι για ύπνο και η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο παπάς μας έχει μεταμορφωθεί από τραγόπαπας σε αντικείμενο του πόθου, στα μάτια της Βαλέριας αν μη τι άλλο, που τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Ο Χαραλάμπης πάλι νομίζει πως τον κυνηγάει η άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του το «επιβεβαιώσει».

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι τα αβγά φέρνουν κακή τύχη και αποφασίζει να τα ξεφορτωθεί, ενώ ο Σώτος βρίζει την τύχη του, αφού ως «σωστός» γκουρού πρέπει να μάθει να χορεύει τον χορό της… γονιμότητας. Ο Παναγής και η Κατερίνα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως θα γίνουν γονείς, την ώρα που ο Τζώρτζης τούς ζητάει μια μεγάλη χάρη. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το αληθινό αβγό, που ο Εγκέφαλος περιμένει πως και πως, έτοιμος να εκραγεί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved