Φλόγα και Άνεμος: Η απόλυτη αποθέωση για Πανταζάρα και Ρόιλο στο Twitter! Ύμνοι για τους 2 ηθοποιούς
Media

Φλόγα και Άνεμος: Η απόλυτη αποθέωση για Πανταζάρα και Ρόιλο στο Twitter! Ύμνοι για τους 2 ηθοποιούς

Η νέα σειρά της ΕΡΤ Φλόγα και Άνεμος έκανε πρεμιέρα απόψε (17/9) και κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Το Twitter πλημμύρισε από κριτικές, σχόλια και απορίες για τη νέα αυτή σειρά και τους ήρωες της ιστορίας που στηρίζεται στη ζωή και την καριέρα της Κυβέλης με ιδιαίτερο focus στον φλογερό έρωτα που έζησε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Στο πρώτο αυτό επεισόδιο είδαμε τη διήγηση των πρώτων χρόνων ζωής της Κυβέλης Αδριανού η οποία υιοθετήθηκε από έναν παπουτσή και την υπηρέτρια γυναίκα του που τη φροντίζουν και τη μεγαλώνουν σαν να ήταν δικό τους παιδί.

Στις πρώτες εικόνες είδαμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου χειρουργείται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών. Η Κυβέλη, χρόνια χωρισμένη από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, πηγαίνει να τον δει.

Με την εναλλαγή των χρόνων που συμβαίνουν τα γεγονότα βλέπουμε αμέσως μετά πώς η Κυβέλη βρέθηκε μέσα σ’ ένα καλαθάκι έξω από το σπίτι της Μαρίας, καθαρίστριας, και του Αναστάση, τσαγκάρη.

Το ζευγάρι, άτεκνο, την υιοθετεί με τη βοήθεια της κυρίας Λεονάρδου, στο σπίτι της οποίας δούλευε η Μαρία. Η Κυβέλη μεγαλώνει, πηγαίνει σ’ ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, πάντα με τη βοήθεια των πλούσιων αφεντικών.

Αυτό που καταλαβαίνει από νωρίς είναι ότι το μόνο μέρος που αισθάνεται καλύτερη απ’ όλους είναι η σκηνή των παιδικών παραστάσεων. Ξεκινάει νωρίς τη θεατρική της καριέρα. Οι γονείς της, φοβούμενοι το στίγμα που ακολουθούσε τις θεατρίνες εκείνη την εποχή, την παντρεύουν με τον συμπρωταγωνιστή της, Μήτσο Μυράτ. Η Κυβέλη και ο Μυράτ κάνουν δύο παιδιά.

Δυστυχώς, σ’ αυτή την οικογένεια λείπει ο έρωτας. Έτσι, η Κυβέλη θα πέσει εύκολα στις υποσχέσεις του πλούσιου παραγωγού Θεοδωρίδη, για μια μεγάλη ζωή, σε μεγάλες σκηνές, με σημαντικούς ρόλους.

Όπως και να έχει, το Twitter πήρε... φωτιά με τις εμφανίσεις στην οθόνη των Αργύρη Πανταζάρα και Αναστάσιου Ρόιλου. Οι ρόλοι τους μοναδικοί και ακόμα πιο ξεχωριστές οι ερμηνείες τους.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets με τα οποία αποθέωναν οι χρήστες του δύο ηθοποιούς:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις πρώτες σκηνές από τη σειρά εποχής της ΕΡΤ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved