Τριαντάφυλλος-Παππάς: Το reunion και τα... υπονοούμενα για συμμετοχή τους στο All Star Survivor!
Media

Τριαντάφυλλος-Παππάς: Το reunion και τα... υπονοούμενα για συμμετοχή τους στο All Star Survivor!

Και ενώ τα ονόματα που ακούγονται για συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του Survivor, το All Star Survivor, δίνουν και παίρνουν, ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς σε reunion που είχαν, άφησαν να εννοηθεί ότι μάλλον θα τους δούμε! 

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», είπε ο Αλέξης Παππάς στο κοινό βίντεο που ανέβασαν στα social media, με τον Τριαντάφυλλο να λέει από την πλευρά του:

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας. Μιλάω σοβαρά στον κόσμο, να το ξέρει... Παιδιά, το τι περάσαμε... Και δεν ξέρω αν έρχονται άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα».

Ο Αλέξης Παππάς συνέχισε να πετάει υπονοούμενα για την «εμπλοκή» τους στο Survivor All Star με τον Τριαντάφυλλο να ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά:

«Θα περάσουμε κι άλλα... Κι άλλα».

Nα θυμίσουμε ότι μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς είδαν τις... μετοχές τους στο χρηματιστήριο της Showbiz να ανεβαίνουν ιδιαίτερα, με τον τραγουδιστή να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο και τον Αλέξη Παππά να γίνεται ο δεύτερος Έλληνας Bachelor στο ομώνυμο reality αγάπης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved