Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του OPEN για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ
Media

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του OPEN για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά από 10 ημέρες θρήνου για την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ, η Βρετανία θα πει σήμερα το ύστατο χαίρε σε μια μονάρχη που σφράγισε την πορεία μιας ολόκληρης χώρας.

Αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο του Open η Πόπη Τσαπανίδου, ο Νίκος Στραβελάκης, ο Σωτήρης Δανέζης, η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Νελόπουλος από το Λονδίνο, θα μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό το ιστορικών διαστάσεων γεγονός.
Το στίγμα της επόμενης μέρας από τους ανταποκριτές σε Βερολίνο, Μόσχα και Βρυξέλλες, καθώς και από πολιτικούς και διπλωματικούς αναλυτές.


Να θυμίσουμε πως η κηδεία θα είναι η «μεγαλύτερη μεμονωμένη αστυνομική εκδήλωση» που έχει αναλάβει ποτέ η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής βοηθός επίτροπος, Στιούαρτ Κάντι.

«Ως μεμονωμένο γεγονός, είναι μεγαλύτερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Είναι μεγαλύτερο από το Σαββατοκύριακο του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Και η ομάδα των αξιωματικών, του αστυνομικού προσωπικού και όλων όσων υποστηρίζουν την επιχείρηση είναι πραγματικά τεράστια», είπε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved