Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πλαΐνης έδωσε το πρώτο δυνατό spoiler: «Η σειρά ξεκινά με δολοφονία»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Πλαΐνης έδωσε το πρώτο δυνατό spoiler: «Η σειρά ξεκινά με δολοφονία»

Ο Παράδεισος των κυριών: Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ στις 20.00 η νέα σειρά του Alpha.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος έδωσε το πρώτο δυνατό spoiler για τη σειρά που αναμένεται να καθηλώσει με την ιστορία της.

«Είναι μια δραματική αλλά με κωμικές ανάσες σειρά. Ξεκινά με μια δολοφονία και από εκεί κα πέρα αρχίζουν να μπλέκονται διάφορα πράγματα. Είναι διάφοροι χαρακτήρες, με έρωτες, πάθη και έντονα συναισθήματα», είπε και μεταξύ άλλων δίνοντας το πρώτο δυνατό spoiler.

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρήστος Πλαΐνης)

Χρήστος Πλαΐνης

Λογιστής του «Παραδείσου». Σύζυγος της Πιπίτσας. Πατέρας της Γεωργίας και του Στέφανου. Γιος δημοσίου υπαλλήλου και νοικοκυράς σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά και εργάστηκε πολλά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος στην τράπεζα που διεύθυνε ο Χριστόφορος. Τον συνέστησε ως εξαιρετικό συνεργάτη στον Αριστείδη, κι έτσι προσλήφθηκε στον «Παράδεισο των κυριών». Ηθικός, μετρημένος, ντροπαλός και άνθρωπος του καθήκοντος, προσπαθεί συνεχώς να ισορροπήσει ανάμεσα στο ηθικό και το ανήθικο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα του να εξασφαλίσει μια άνετη ζωή στην οικογένειά του. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρόλο που η σύζυγός του η Πιπίτσα έχει αλλάξει πολύ απ’ όταν την γνώρισε και προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved