Γιώργος Παπαγεωργίου: «Σήμερα ξεκινάμε όλοι…» - Το μήνυμα για τις πρεμιέρες όλων των σειρών
Media

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Σήμερα ξεκινάμε όλοι…» - Το μήνυμα για τις πρεμιέρες όλων των σειρών

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (19-09) η νέα σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο «Γλυκάνισος».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη σειρά του Mega την περασμένη σεζόν επιστρέφει μέσα από τον ρόλο του Στρατή Δεμίρη.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τις πρεμιέρες όλων των σειρών, που ξεκινούν σήμερα και που δεν τις λες και λίγες.

“Αυτός είναι ένας γλυκάνισος. Και τον βάζω εδώ (σε δική μου φωτογραφία- θα σέβεστε) για να ευχηθώ σε όλους/ες τους συναδέλφους και συντελεστές της σειράς που ξεκινάει σήμερα το βράδυ στις 21:00 στον @skaitv.gr καλή μας αρχή. Και επίσης να ευχηθώ στο σύνολο της μυθοπλασίας καλη αρχή μιας και ξεκινάμε οοοολοι σήμερα και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την συναδελφικότητα και τον συναγωνισμό σε μια εποχή που μας απομονώνει τον καθένα στο καβούκι του. @glykanisos @tanweer_productions @s.potamaris”, έγραψε ο ίδιος.

Ποιος είναι ο Στρατής

Μυτιληνιός, πρωτότοκος γιος της οικογένειας και η μεγάλη αδυναμία του πατέρα του. Αρνείται όμως να ακολουθήσει το «στρωμένο» μέλλον του στο εργοστάσιο παραγωγής ούζου Δεμίρη, και κινούμενος από την αγάπη του για τη θάλασσα, σπουδάζει ναυτιλιακά.

Ζει στον Πειραιά με τη γυναίκα του Ελεάνα, με την οποία όμως δεν “κολλάνε” πουθενά, και μετά την αποτυχία τους να αποκτήσουν παιδί, ο γάμος τους είναι πλέον συμβατικός. Το γνωρίζουν και οι δυο, αλλά δεν κάνουν κάτι για να τον σώσουν ή να τον διαλύσουν. Το ναυάγιο του πλοίου, στο οποίο είναι υποπλοίαρχος με πλοίαρχο τον κουνιάδο του Πάρη, και οι καταστροφικές συνέπειές του είναι η αιτία που τα εγκαταλείπει όλα και επιστρέφει στο νησί του. Η Ελεάνα αρνείται να τον ακολουθήσει. Μετά από λίγο καιρό όμως, καταφθάνει κι εκείνη στο νησί και τον διεκδικεί, έχοντας σκοτεινά σχέδια. Ο έρωτάς του με τη Ραζάν τον φέρνει αντιμέτωπο σχεδόν με όλους…

Δες την ανάρτησή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved