Έρωτας φυγάς – Άγρια γη: Έτσι υποδέχτηκε το twitter τις δυο νέες σειρές – Αποθέωσαν τον Γιώργο Γάλλο
Media

Έρωτας φυγάς – Άγρια γη: Έτσι υποδέχτηκε το twitter τις δυο νέες σειρές – Αποθέωσαν τον Γιώργο Γάλλο

Πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (19-09) για τη νέα σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς» αλλά και για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη».

Οι δυο σειρές ξεκίνησαν δυναμικά με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν ακατάπαυστα όλα όσα είδαν.

Έρωτας φυγάς

Mία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο. Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Τι είδαμε σήμερα

H Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) είναι μοδίστρα και ζει με τον ετεροθαλή αδελφό της και τη γυναίκα του. Είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) που δουλεύει σ’ ένα συνεργείο αυτοκινήτων και σχεδιάζουν να παντρευτούν.
Ο αδελφός της έχει πάθος με τα χαρτιά και χρωστάει παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο εμπλέκει την Αλεξάνδρα με έναν άνθρωπο του υποκόσμου, με σκοπό να ξεπληρώσει τα χρέη του και να σώσει τη ζωή του. Όταν το ανακαλύπτει ο Μάρκος, φτάνει στο έγκλημα για χάρη της αγαπημένης του.
Με τη βοήθεια του αφεντικού του αποφασίζει να το σκάσει από την Αθήνα, όταν το μαθαίνει όμως η Αλεξάνδρα, τον ακολουθεί και αυτή. Και οι δύο γίνονται φυγάδες και φτάνουν άγνωστοι σε ένα μέρος που τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Δες τα σχόλια του twitter

Άγρια Γη

Μία γυναίκα αδίστακτη στο κυνήγι για εξουσία και πλούτο. Ένας άντρας που έχασε οικογένεια και περιουσία με βίαιο τρόπο και ζητά δικαίωση για όλα όσα του στέρησαν. Μια κοπέλα που αναζητά τον παιδικό της φίλο και την ξεγνοιασιά τους πίσω. Καθημερινοί άνθρωποι σε ακραίες καταστάσεις. Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση. Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας που ξεκινά ανάμεσα σε συγκρούσεις, ψέματα και καλά κρυμμένα μυστικά.
28 χρόνια μετά, η Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη) είναι παντρεμένη με τον Στέφανο (Πέτρος Σκαρμέας) και έχει ένα γιο. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα), που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη και την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη (Χριστόδουλος Στυλιανού), φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη (Γιώργος Κοσκορέλλος). Η Ελπίδα όμως, δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο.

Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ) επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή, του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου (Θανάσης Πατριαρχέας). Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».
Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει…

Αξίζει να σημειωθεί πως οι χρήστες του twitter αποθέωσαν τον Γιώργο Γάλλο

Δες τα σχόλια στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved