Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας.

Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά, αλλά είναι χαμένος… από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης, που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα.

Ο Ηλίας με τον Θύμιο προσπαθούν να βάλουν πόστα τη Μάρμω για τα καμώματα της Σύλβιας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την εκνευρίσουν. Κι ενώ ο Χαραλάμπης αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα από την Καλλιόπη για το καταραμένο αβγό που του δώρισε, ο Σώτος, μέσα στην απελπισία του, αποφασίζει να της κάνει τον… ωραίο και καταλήγει να γίνει η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζεύγος Ανανιάδη-Μαργαρίτη!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά. Ο Τζώρτζης, πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα, προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό… μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια.

Ο Σώτος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ρομαντικό τετ α τετ με τη Σύλβια, που καταφέρνει να ανακαλύψει το μοναδικό κοινό που έχουν οι δυο τους και ζει το όνειρο! Την ίδια ώρα, ο Πετράν καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς αλλά, για κακή του τύχη, δεν έχουν πέσει όλοι για ύπνο και η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved