GNTM: Η 47χρονη που δουλεύει σε σκουπιδιάρικο και ήταν θύμα ξυλοδαρμού έκανε την Καγιά να κλαίει!
Media

GNTM: Η 47χρονη που δουλεύει σε σκουπιδιάρικο και ήταν θύμα ξυλοδαρμού έκανε την Καγιά να κλαίει!

GNTM: Η πρώτη κυρία που διαγωνίστηκε στην πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 έγινε η πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την 1η audition και πολλές εκπλήξεις!

Η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργος Καράβας μαζί με τη guest κριτή στις auditions, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, μας υποδέχτηκαν στο εντυπωσιακό πλατό του GNTM 5 και η αναζήτηση για το Greece’s Next Top Model… ξεκινάει δυνατά!

Να θυμίσουμε επίσης πως η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Μία από τις πρώτες παίκτριες λοιπόν δουλεύει σε σκουπιδιάρικο και μεγαλώνει τα παιδιά μόνη της. Όταν είδε μπροστά της τη Βίκυ Καγιά, καταχάρηκε!

«Η Βίκυ Καγιά για εμένα είναι πρότυπο, είναι Θεά. Αυτή η αγκαλιά που εισέπραξα και τα λόγια της μου έδωσαν δύναμη», είπε.
Λίγο μετά, η ιστορία της συγκίνησε αφού είπε μεταξύ άλλων:
«Παντρεύτηκα τόσο μικρή γιατί ήθελα να φύγω από το σπίτι λόγω του πατέρα μου. Έχω φάει πολύ ξύλο, δεν έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο. Και ο άνδρας μου με χτύπαγε λίγο αλλά τον χώρισα».
Εν τέλει, πέρασε με τέσσερα ναι!

Δείτε ένα απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved