Νίκη Λυμπεράκη: «Η προσφορά της ψυχαγωγίας, όταν γίνεται σωστά, είναι πολύτιμη»
Media

Νίκη Λυμπεράκη: «Η προσφορά της ψυχαγωγίας, όταν γίνεται σωστά, είναι πολύτιμη»

Η Νίκη Λυμπεράκη είναι μία άψογη επαγγελματίας και μία αφοσιωμένη μανούλα. 

Μιλώντας για την τηλεοπτική εκπομπή της «Μεγάλη εικόνα» που παρουσιάζει, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε για τα όσα έχει ζήσει στο παρασκήνιο αυτής της δουλειάς αλλά και για το αν θα μεταπηδούσε από την ηνημέρωση, στην ψυχαγωγία... Απολαύστε την...

Ποια εκπομπή σας από τη «Μεγάλη εικόνα» ξεχωρίζετε μέχρι σήμερα και γιατί;

Δεν θα μπορούσα εύκολα να ξεχωρίσω ποια. Σίγουρα θα σας έλεγα το επεισόδιο για τις γυναικοκτονίες και εκείνο για το ελληνικό σύστημα παιδικής προστασίας. Υπήρξαν, όμως, και συνεντεύξεις που βρήκα ενδιαφέρουσες, αναλύσεις για την Ουκρανία... Πραγματικά, δεν μπορώ να σας απαντήσω.

Τι νέο θα μας παρουσιάσει η «Μεγάλη εικόνα» στο Mega τη φετινή σεζόν; Θα υπάρξουν αλλαγές;

Φέτος αποφασίσαμε να εστιάσουμε περισσότερο σε πρόσωπα, φιλοξενώντας κατά κύριο λόγο συνεντεύξεις. Είναι κάτι που ήθελα χρόνια να δοκιμάσω και μάλιστα με καλεσμένους και πέραν της πολιτικής.

Θα μπορούσατε ποτέ να ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία; Έχουμε δει αρκετούς συναδέλφους σας να μεταπηδούν από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

Έλα ντε; θα μπορούσα; Αυτό μάλλον θα πρέπει να μας το πουν εκείνοι που έχουν το αισθητήριο να ξέρουν ποιος κάνει και ποιος όχι. Νομίζω, πάντως, ότι η ψυχαγωγία είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Κι όταν γίνεται σωστά, η προσφορά της είναι πολύτιμη.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved