Αλέξης Βιδαλάκης: Ο ρόλος στο «Εκτός Υπηρεσίας», το πτυχίο του Μαθηματικού και όσα δεν γνωρίζουμε
Media

Αλέξης Βιδαλάκης: Ο ρόλος στο «Εκτός Υπηρεσίας», το πτυχίο του Μαθηματικού και όσα δεν γνωρίζουμε

Ο Αλέξης Βιδαλάκης έρχεται με... φόρα στη σειρά «Εκτός υπηρεσίας» για να συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό και να μας δώσει χαρά και γέλιο μέσα από τον ρόλο του. 

Ο ηθοποιός, μιλάει σε συνέντευξή του για τον ρόλο του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και μας αποκαλύπτει πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνον...

Αλέξη, εσύ, ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Το μόνο που θέλω είναι να έχω σταθερή πορεία. Στη δουλειά που κάνουμε αυτό είναι το πιο δύσκολο και το πιο ψυχοφθόρο. Σήμερα έχεις δουλειά, τα επόμενα δυο χρόνια δεν έχεις. Δουλεύεις δέκα χρόνια και ξαφνικά δεν ξαναδουλεύεις ποτέ. Είναι πολύ ρευστά και πολύ τυχαία τα πράγματα. Μια σταθερή πορεία τουλάχιστον σε βοηθάει να χτίσεις κάτι, έστω λίγο λίγο και να κρατάς μια επαφή με το αντικείμενο της δουλειάς σου. Πράγμα εξίσου σημαντικό, μιας και το επάγγελμα του ηθοποιού είναι εμπειρικό και πρακτικό. Το όνειρό μου είναι να μπορώ να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα, με συνέχεια και συνέπεια.

Ξέρω ότι δεν έχεις τηλεόραση στο σπίτι! Γατί;

Δεν έχω τηλεόραση πολλά χρόνια. Πολύ καιρό πριν δουλέψω σε αυτήν. Ο λόγος είναι πολύ απλός και πρακτικός. Χάλασε και δεν χρειάστηκε ποτέ να την αντικαταστήσω. Έφυγα από το πατρικό για σπουδές στα 18, από τότε μέχρι και σήμερα είτε σπουδάζω είτε δουλεύω, οπότε οι ώρες που περνάω στο σπίτι είναι ελάχιστες και όταν είμαι σπίτι, προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα, έτσι δεν κατάλαβα ποτέ την απουσία της. Μου αρέσει η ησυχία και πολλές φορές νιώθω ότι είναι πιο πολύ φασαρία παρά συντροφιά μια ανοιχτή τηλεόραση στο σπίτι.

Πες μας πράγματα που δεν ξέρουμε για σένα....

Με λένε Αλέξη (από το Αλέξιος και όχι από το Αλέξανδρος), θα πω ευχαριστώ όποτε και αν μου πει κάποιος χρόνια πολλά! Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα (γέλια), έχω εμμονή με τους αριθμούς, έχω σπουδάσει μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved