Άνδρη Θεοδότου: Η ηλικία, η αφοσίωση στο παιδί της και η πρόκληση με το ρόλο στο «Εκτός υπηρεσίας»
Media

Άνδρη Θεοδότου: Η ηλικία, η αφοσίωση στο παιδί της και η πρόκληση με το ρόλο στο «Εκτός υπηρεσίας»

Η Άνδρη Θεοδότου η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» σε συνέντευξή της μιλάει για τη νέα πρόκληση του ρόλου της αλλά και για την οικογενειακή της ζωή, μιας και είναι και αφοσιωμένη μητέρα. 

Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τη Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος των δύο χωριών του νησιού Κάβουρα που η αναδουλειά την κάνει να παραδίδει δωρεάν μαθήματα αγγλικών στους κατοίκους των χωριών για το καλό του τουρισμού. Η Σοφία αγαπάει τη δουλειά της, είναι έντιμη μέχρι… «αηδίας» και μάχιμη.

Είναι η φωνή της λογικής σε αυτό το αστυνομικό τμήμα όχι όμως για πολύ… Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν με τον Μένιο και τον Αλέκο να ξεκινήσουν τη σκηνοθεσία του πρώτου εγκλήματος/κλοπής, θα οδηγηθεί και θα μπλέκει μόνο σε παράλογες καταστάσεις… Η Άνδρη Θεοδότου μιλάει με ενθουσιασμό για την ηρωίδα που υποδύεται αλλά και για την οικογένειά της που την αποφορτίζει όπως λέει...

Άνδρη, πώς είναι όταν έρχονται η τηλεόραση και η αναγνωρισιμότητα όταν έχεις ήδη μία μεγάλη πορεία στο θέατρο;

Είναι ένα ευχάριστο γεγονός, δεν είχα πει ποτέ ότι δεν θα κάνω τηλεόραση. Είναι ένα μέσο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας μάς έσωσε, μας τάισε. Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό πίσω μου. Η τηλεόραση μας έδωσε ψωμί, σε μία οικογένεια όπως είναι η δική μου, που και ο σύζυγος είναι σκηνοθέτης και καθηγητής στο θέατρο Τέχνης. Η τηλεόραση έσωσε σαν λέμβος, σε ένα πλοίο που βυθιζόταν, πολλές οικογένειες.

Δίνεις την αίσθηση μιας γυναίκας πληθωρικής και μπριόζας. Στην καθημερινότητα πώς είσαι;

Είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος, δεν πτοούμαι εύκολα. Βάζω στόχους, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου, δεν γίνεται να μην τα καταφέρω. Προσπαθώ να έχω χιούμορ, να είμαι χαρούμενη, δεν θα με δεις με μούτρα. Δεν είμαι όμως τόσο κοινωνική, είμαι ανοιχτή, αλλά δεν μπαίνω εύκολα στη διαδικασία να κάνω φίλους. Είμαι πιο κλειστή ως προς το να ανοίξω τον κύκλο μου.

Τι σε αποφορτίζει;

Να δω την οικογένειά μου, να κάτσουμε να φάμε μαζί. Να πάμε μία βόλτα, να δούμε μία ταινία. Με τον άντρα μου λέμε τα πολύ βασικά για τη δουλειά, δεν μπαίνουμε ποτέ στη διαδικασία να υπεραναλύσουμε το θέμα. Δεν γίνεται το επάγγελμά σου να είναι και η ζωή σου. Έχουμε μία κόρη 7 ετών, είναι σημαντικό και για το παιδί.

Όταν ήρθε το παιδί, έχασες την ισορροπία;

Καθόλου, δεν μου έλειψε η δουλειά, είχα το ένα πόδι μέσα στο θέατρο κάνοντας διασκευές. Ήθελα να μεγαλώσω το παιδί εγώ, δεν ήθελα να μου το μεγαλώσει καμία γιαγιά. Ήταν δική μου επιλογή και δεν μου έλειψε τίποτα. Ποτέ, όπως σας είπα δεν ήταν η δουλειά μου η ζωή μου. Στα 47 μου, δεν την κρύβω την ηλικία μου, είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, είμαι ευγνώμων για όσα μου έχουν έρθει. Ήξερα πού ήταν το μέτρο και είχα και έναν άντρα που με επανάφερε. Δεν είναι εύκολο, όταν είσαι μέσα στα φώτα, να το διαχειριστείς. Αν καταλάβεις όμως ότι είσαι εφήμερος και ότι οι προβολείς σβήνουν, αντιμετωπίζεις τα πάντα πιο εύκολα.

Πηγή: Τύπος TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved