«Η γη της ελιάς» ταξιδεύει στην Ισπανία για γυρίσματα!
Media

«Η γη της ελιάς» ταξιδεύει στην Ισπανία για γυρίσματα!

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Η γη της ελιάς» βγαίνει για δεύτερη φορά εκτός συνόρων, όπως αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η αρχή έγινε πέρυσι με το Παρίσι, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για τη σειρά, ενώ σε λίγες ημέρες ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με ηθοποιούς από το καστ θα ταξιδέψουν σε άλλη μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Ο σκηνοθέτης της «Γης της ελιάς» και οι Πασχάλης Τσαρούχας, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Liam Ireland, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Μαδρίτη.
Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, εκεί έχουν μετακομίσει μόνιμα ο Στέφανος και η Ελένη, που θα κάνουν κρυφό γάμο. Στο άκουσμα της είδησης, η Αρετή σοκάρεται, ενώ ο Στάθης, η Βασιλική και ο Φίλιππος θεωρούν ότι πρέπει πλέον να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με το νεαρό ζευγάρι. Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε στην Ισπανία για να τους βρουν. Τους ακολουθούν και ο Δημοσθένης με την Ασπασία, που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν ταξίδι αναψυχής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved