Asia Express: Πρεμιέρα Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη με πολλές... περιπέτειες!
Media

Asia Express: Πρεμιέρα Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη με πολλές... περιπέτειες!

Asia Express: Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες κάνει θεαματική πρεμιέρα στο Star, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το συναρπαστικό παιχνίδι, θα καθηλώσει με τη δράση, την ένταση, το απρόοπτο αλλά και με τα απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικότητας, τοπία, από χώρες τόσο διαφορετικές, που θα τις ανακαλύψουμε μαζί αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Το Asia Express θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00! Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου!

Τον ρόλο του παρουσιαστή έχει αναλάβει ένας άνθρωπος, μόνιμα εξοπλισμένος με απεριόριστη θετική ενέργεια και πάντα έτοιμος για νέες συναρπαστικές περιπέτειες! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αυτή τη φορά, αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία!

Συμπαρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον πρωτότυπο ρόλο της ταξιδιώτισσας και εξερευνήτριας, η απολαυστική Ζενεβιέβ Μαζαρί, που θα μας γνωρίσει, με την πιο «ζεν» διάθεση, κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας, με λεπτομέρειες που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε!

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved