Ο Παράδεισος των Κυριών: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Συριοπούλου «αποθεώθηκε» από το Twitter!
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Συριοπούλου «αποθεώθηκε» από το Twitter!

O Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο, η συγκλονιστική ερμηνεία της Ευαγγελίας Συριοπούλου οδήγησε τους χρήστες του Twitter να την καταχειροκροτήσουν και να την χαρακτηρίσουν συγκλονιστική!

Η σειρά εποχής του ALPHA έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, με το κοινό να ανυπομονεί για όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Ντίνος έπαθε ένα τεράστιο σοκ, μιας και ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά.

Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί εμφανίζονται, η Ευαγγελία Συριοπούλου, που υποδύεται τον ρόλο της Μιράντας είχε ένα ξέσπασμα και, για ακόμα μια φορά, απέδειξε τις δυνατές υποκτριτικές της ικανότητες. Οι χρήστες του Twitter γέμισαν τη δημοφιλή πλατφόρμα με δεκάδες σχόλια, με διθυραμβικές κριτικές για την υπέροχη ερμηνεία της ηθοποιού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Τweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved