GNTM: Η ατάκα της Χατζηπαντελή που εξόργισε την 59χρονη παίκτρια: «Ας πάει διακοπές!»
Media

GNTM: Η ατάκα της Χατζηπαντελή που εξόργισε την 59χρονη παίκτρια: «Ας πάει διακοπές!»

GNTM: Μετά από δεκάδες πράγματα που έχει κάνει στη ζωή της, η Μαρία αποφάσισε στα 59 της να ασχοληθεί με τον χώρο του modeling.

Αφού γύρισε όλον τον κόσμο ως αεροσυνοδός, η ξανθιά κοσμοπολίτισσα ψυχολόγος και life coach ενθουσίασε με την είσοδό της στην audition τους τέσσερις κριτές του GNTM 5.

Την πρώτη ένσταση είχε η Σοφία Χατζηπαντελή επειδή το υποψήφιο μοντέλο δε φορούσε μαύρο outfit. Η Μαρία που έχει ασπαστεί τον Ινδουισμό και την αποκαλούν Πρεμ, αποκάλυψε ότι μετά από τόσα πράγματα που έχει κάνει θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Το κορμί της 59χρονης γυναίκας άρεσε πολύ στην κριτική επιτροπή, όπως και οι πόζες της.

«Θέλω να μείνω αθάνατη. Θέλω να φύγω, αλλά όταν φύγω να με θυμούνται. Να έχω συμβάλλει και να έχω συνεισφέρει σε κάτι... Θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω, θέλω να... », είπε η Μαρία στην κριτική επιτροπή, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να σχολιάζει: «Ας πας διακοπές!», συμπληρώνοντας: «Αυτή η δουλειά είναι πολύ δύσκολη... δεν ειναι στρωμμένη με ρόδα. Δεν είναι εύκολη δουλειά. Πρέπει να γίνεις μοντέλο». Το σχόλιο πείραξε ιδιαίτερα τη συμμετέχουσα: «Άκου ας πάει διακοπές! Τι να διακόψω;», είπε στην κάμερα η παίκτρια.

Παρότι ο Τάσος Σοφρωνίου ενθουσιάστηκε με την προσωπικότητά της, θεώρησε ότι δε θα μπορέσει να συνεχίσει στο μόντελινγκ, έτσι της έδωσε το πρώτο «όχι». Από την άλλη η Βίκυ Καγιά θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρία, λέγοντάς της «ναι». Ο Γιώργος Καράβας συμφώνησε και με τους δύο άλλους κριτές, αλλά δεν είδε το κομμάτι της μόδας. Έτσι, της έδωσε το δεύτερο «όχι».

Κλείνοντας, η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσε το τρίτο «όχι», αφού θεώρησε ότι η 59χρονη Μαρία δεν έχει μέλλον στο μόντελινγκ.

Το υποψήφιο δεν το έβαλε κάτω, θεωρώντας ότι κάτι άλλο την περιμένει μετά από αυτήν την εμπειρία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved