Η Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία και... ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο
Media

Η Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία και... ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο

Τι θα δούμε σήμερα 22 Σεπτεμβρίου στη σειρά του mega, Η Γη της Ελιάς

Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της. Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση.

Η Χρυσούλα σκαρώνει κομπίνα με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούριας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε: Η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη. Την ίδια ώρα ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος. Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη. Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει. Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. Η Αντιγόνη συναντά για πρώτη φορά από κοντά τη μικρή Αγγελική, αλλά η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved