Τρία μίλια: Ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα
Media

Τρία μίλια: Ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα

Τρία μίλια: Στο σημερινό επεισόδιο (22/9), ο Ευθύμης δείχνει στη Φωτεινή αποσπάσματα από το ημερολόγιο της μητέρας της Λίζας.

Διαβάζοντας ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με κάποιον επιφανή κάτοικο της Δρακονήσου, συμπεραίνουν ότι πατέρας της Λίζας είναι ο Τίμος και υποθέτουν ότι πατέρας και κόρη έχουν συνάψει μεταξύ τους, μια ιδιότυπη συμμαχία.

Ο Τίμος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να αμφιβάλλει για τον αν ήταν σωστό που συμφώνησε στη συνεργασία που τού πρότεινε ο Βασίλης. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Γεράσιμο πόσο μεγάλη απειλή αποτελεί ο Τίμος για τον Μιχάλη και για τον Πέτρο και εκείνος τού υπόσχεται να τον στηρίξει.

Ο Γεράσιμος, με τη σειρά του, εκμυστηρεύεται στον Νικόλα τις δικές του ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Κάτιας. Η Ελένη, πληγωμένη από το χωρισμό της με τον Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο για να εξοντώσει τη Φωτεινή. Κι ενώ όλοι σχολιάζουν τον απρόσμενο χωρισμό του ζευγαριού, ο Στέφανος τούς αποκαλύπτει ότι το νέο ζευγάρι του νησιού είναι η Λίζα και ο Ευθύμης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved