Πρωινό Μας: Xαμός για το GNTM - «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και καλά έκανες!»
Media

Πρωινό Μας: Xαμός για το GNTM - «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και καλά έκανες!»

Η εκπομπή Πρωινό μας ασχολήθηκε ακόμα μία μέρα με το GNTM αλλά και τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μετά τα αρνητικά σχόλια για το ριάλιτι.

Αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου: «Η ένστασή μου είναι στον τρόπο. Δεν μπορώ να έρθω εγώ να μου κάνεις συνέντευξη για δουλειά και να μου πεις «γιατί είσαι έτσι, γιατί αυτό, γιατί εκείνο». Δεν γίνεται, γιατί με φέρνεις σε άμυνα».

Και η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εσένα έχουμε σχολιάσει, δεν πάει να πει ότι δεν εκτιμώ κι εσένα και την Καγιά. Κι εσένα έχουμε σχολιάσει παλαιότερα που θυμάμαι ήταν τα κορίτσια επάνω, είχαν υψοφοβία και τους έλεγες κάν' το, τις πίεζες, έκλαιγαν… Εσύ πώς το έκανες τότε; Συγγνώμη»!

Και η Έλενα της απάντησε: «Μόλις μου την είπες τηλεοπτικά και πάρα πολύ καλά έκανες. Σου βγάζω το καπέλο»!

Με την παρουσιάστρια να της απαντά: «Όχι, δεν σου την είπα, απλά ξεκαθαρίζω ότι πολλές φορές είναι άλλο να σχολιάζουμε συγκεκριμένες αντιδράσεις και γεγονότα, όλοι κάνουμε λάθη και για τηλεοπτικούς λόγους και είναι άλλο να μιλάμε για μια προσωπικότητα και πορεία ενός ανθρώπου. Αυτό δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Γι’ αυτό έρχομαι και σου λέω κι εσύ τότε τα ίδια δεν έκανες»;

Και η Έλενα συνέχισε λέγοντας: «Στο κάστινγκ πας, δεν ξέρεις, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις, κριτές, 50 άτομα παραγωγή, είσαι ντυμένος, είσαι με μαγιό… αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο γιατί ξέρεις που πας. Όταν όμως μπαίνεις στο σπίτι και πρέπει να γίνεις ανταγωνιστικός, πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και τηλεοπτικά. Εγώ εκεί έμπαινα, Αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια και τα ξέρουμε πολύ καλά».

Και μετά από ερώτηση της Φαίης αν πίεζε τις διαγωνιζόμενες, ανέφερε η Έλενα:

«Όχι, δεν πίεζα. Ήμουν μαζί τους για να δω αν θα τα καταφέρουν. Κάποιες δεν τα κατάφεραν, κάποιες τα κατάφεραν, αυτές προχώρησαν. Αυτό είναι όλο το σύστημα. Επίσης, το GNTM είχε κερδίσει για πάρα πολύ καιρό το πραγματικό, το αληθινό, δεν είναι απλά ένα reality. Τα παιδιά που έχουν βγει από το GNTM έχουν πραγματικά πάρει πράγματα, έχουν βγάλει χρήματα κι επειδή περνάμε χαλεπούς καιρούς, πρέπει να έχουμε τη μπάλα χαμηλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό Μας!

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό Μας για το GNTM - «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! Δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει»

Μαρίνα Πατούλη για GNTM: «Είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά»

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Δεν μπορώ να απαντώ κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός»