Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής
Media

Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο οι ζωές του Φίλιππου και της Βασιλικής

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος δίνει στον αστυνόμο τη δική του εξήγηση για το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων που φοράει ο δολοφόνος στο βίντεο. Οι ημέρες της Αθηνάς στη φυλακή περνούν δύσκολα και την κάνουν να καταλάβει ότι ο μόνος τρόπος για να μην κινδυνεύει εκεί μέσα είναι να κάνει συμμαχίες.

Παράλληλα, η Μαρία κάνει τις δικές της κινήσεις για να βοηθήσει την κόρη της. Πληροφορεί τον Λυκούργο για την άσχημη συμπεριφορά που είχε ο Ιπποκράτης Βρεττάκος απέναντι στην Αθηνά και τον παροτρύνει να το χρησιμοποιήσει στη δίκη.

Την ίδια στιγμή προειδοποιεί τον Ισίδωρο και τη Μυρτάλη ότι στο δικαστήριο θα ακουστούν πράγματα που θα σπιλώσουν τη μνήμη του Ιπποκράτη, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις τους.

Η Βασιλική ξεκινά και πάλι τα μαθήματα στη σχολή της, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα γράφουν τη μικρή Αγγελική στην Α’ τάξη του Δημοτικού της Αρεόπολης. Ο Φίλιππος και η Βασιλική πέφτουν θύματα απαγωγής και μπλέκουν σε μια ιστορία που θα βάλει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Ένα πτώμα εντοπίζεται στην παραλία. Ο Λυκούργος πηγαίνει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την κοπέλα που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του. Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντάς του πίσω το νυφικό της. Ο Άρης παίζει όλα του τα χαρτιά με την Ευτυχία, αλλά εκείνη τον απορρίπτει λέγοντάς του ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη για να μπει σε ερωτική σχέση. Η Χρυσούλα σκαρώνει κομπίνα με σκοπό να βγάλει περισσότερα χρήματα, μέσω της καινούριας της δουλειάς στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Ιουλία καλούνται ως μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη της Αθηνάς. Ωστόσο, αποφασίζουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved