Η Γη της Ελιάς: Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς
Media

Η Γη της Ελιάς: Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς;

Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες τού Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Η Αγγελική έχει σκορπίσει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, ξετρελαμένος μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο. Ο Στάθης προτείνει στον Δημοσθένη να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, παρόλο που το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς. Η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει. Η Ασπασία και η Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Την ίδια ώρα, η Αρετή δέχεται να συνεταιριστεί με τον Θανάση.

Η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας ανησυχία στη Χάιδω, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη. Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved