Πισπιρίγκου: Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από το σπίτι που έζησαν τα τρία κορίτσια στην Πάτρα
Media

Πισπιρίγκου: Συγκλονίζουν οι εικόνες μέσα από το σπίτι που έζησαν τα τρία κορίτσια στην Πάτρα

Εικόνες μέσα από το σπίτι στην Πάτρα, όπου έζησαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τα τρία παιδιά τους, τα τελευταία επτά χρόνια, φέρνει στη δημοσιότητα το LIVE NEWS.

Πρόκειται για το σπίτι στην οδό Μπιζανίου, όπου πλέον έχουν απομείνει λίγα σκονισμένα έπιπλα. Στο υπνοδωμάτιο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, υπάρχει μόνο ένα εικονοστάσι.

«Σε αυτό το σπίτι, είμαστε αληθινοί, κάνουμε λάθη, λέμε συγγνώμη, δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, δίνουμε αγκαλιές, συγχωρούμε, μιλάμε δυνατά, κάνουμε υπομονή, αγαπάμε», είναι η αφίσα που είχαν κολλημένη στον τοίχο της κουζίνας.

Στο μπαλκόνι υπάρχουν ακόμα κάποια ξεχασμένα ρούχα, ενώ στην πόρτα κάθε δωματίου το ζευγάρι είχε γράψει μία ονομασία.

Το δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή η Ίριδα

Στις εικόνες φαίνεται και το δωμάτιο των παιδιών, όπου κοιμόταν η Τζωρτζίνα και δίπλα της έφυγε η αδερφή της, Ίριδα, η μικρότερη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το βράδυ της 20ης Μαρτίου το 2021 η μικρή Τζωρτζίνα έπαιζε με τη θεία της στο καθιστικό της οικογένειας και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Τα ξημερώματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της θα βάλουν για ύπνο το μικρό αγγελούδι και στη συνέχεια οι δυο τους θα ξαπλώσουν στο υπνοδωμάτιο καθώς εκείνο το βράδυ εκείνο το βράδυ ο Μάνος Δασκαλάκης έλειπε από το σπίτι. Γύρω στις 07.30 το πρωί, το κλάμα της μικρής Ίριδας θα ξυπνήσει τις δύο γυναίκες. Η μητέρα του θα σηκωθεί και θα πάει στο παιδικό δωμάτιο για να βάλει την πιπίλα στο βρέφος.

Τρεις ώρες μετά, στις 10:30 οι δύο γυναίκες θα σηκωθούν. Η Ρούλα θα πάει στην κουζίνα να φτιάξει την κρέμα στην Ίριδα και θα ζητήσει από την αδερφή της θα πάει να ξυπνήσει το μωρό.

Τότε η Δήμητρα πάει στο παιδικό δωμάτιο και πιάνει το παγωμένο χέρι της Ίριδας και διαπιστώνει ότι δεν αναπνέει πλέον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτό που εξετάζεται είναι η διαρρύθμιση του χώρου και η απόσταση μεταξύ των δωματίων των παιδιών και αυτού που κοιμόντουσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδερφή της.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή LIVE NEWS

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved