Ο Παράδεισος των κυριών: Τα κοντινά του Πανταζάρα που ξετρέλαναν το twitter και η «οχιά» θεία
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα κοντινά του Πανταζάρα που ξετρέλαναν το twitter και η «οχιά» θεία

Ο Παράδεισος των κυριών: Για ένα ακόμη βράδυ η νέα σειρά του Alpha τρεντάρει στο twitter με τον Αργύρη Πανταζάρα και τα «κοντινά» του να κάνουν χαμό!

Μετά τον Τάκη στις Μέλισσες αλλά και τον Μάκη στον Σασμό, ο ηθοποιός συνεχίζει να ξετρελαίνει το κοινό του τόσο με την ερμηνεία του όσο και με την γοητευτική του εμφάνιση.

Εκτός όμως από τον Αργύρη Πανταζάρα, την τιμητική της είχε και η Θεοδώρα Τζήμου ή αλλιώς η τηλεοπτική Βικτώρια, θεία της Αμαλίας. Βέβαια η Βικτώρια με τον χαρακτηρισμό «βρώμα» στην ανοψιά της, τα «άκουσε» για τα καλά!

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται.

Εν τω μεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.

Δες τα tweets

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved