Σμύρνη μου αγαπημένη: Έκανε πρεμιέρα στον Ant1 και η υποδοχή στο twitter ήταν θερμή και συγκινητική
Media

Σμύρνη μου αγαπημένη: Έκανε πρεμιέρα στον Ant1 και η υποδοχή στο twitter ήταν θερμή και συγκινητική

Σμύρνη μου αγαπημένη: Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση το βράδυ της Πέμπτης (22-09) έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά που καθηλώνει. Θερμή η υποδοχή στο twitter

100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, σε μια επέτειο που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην Ιστορία της πατρίδας μας, ο ΑΝΤ1 τιμά τον ελληνισμό και τον ελληνικό πολιτισμό μέσα από ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο που κρατά τις μνήμες και τις παραδόσεις ζωντανές.

Στο πλαίσιο της επετείου για τη Μικρασιατική καταστροφή, η «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και συγκίνησε το κοινό, έρχεται στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά για να καθηλώσει και τους τηλεθεατές.

Η «Σμύρνη μου αγαπημένη» αποτελείται από 4 επεισόδια και περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία.

Ζωές που άλλαξαν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έpωτες. Γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, αλλά και πολλές γενιές ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Η σειρά αφηγείται με μαεστρία και ρεαλισμό τα τραγικά ιστορικά γεγονότα, αναδεικνύει την πολυπολιτισμική ταυτότητα της τότε Σμύρνης και μας θυμίζει ότι κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα, κάθε λαός έχει τη Σμύρνη του.

Δες πώς υποδέχτηκε τη σειρά το twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved