Elif: Ο Σαφάκ ζητάει συγγνώμη από την Ζουλιντέ
Media

Elif: Ο Σαφάκ ζητάει συγγνώμη από την Ζουλιντέ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Κιγιμέτ αναζητά τη Χουμεϊρά στον κήπο. Προσπαθεί να την εμποδίσει από το να μιλήσει για όσα έμαθε στον Κερέμ.

Όταν ο Κερέμ έρχεται σπίτι, η Χουμεϊρά θέλει να τα πει όλα. Ο Κερέμ δεν την ακούει και συνοδεύει την Κιγιμέτ στον ψυχολόγο. Ο Εμιρχάν ζητάει συγγνώμη από τη Λεμάν επειδή με τη συμπεριφορά του τη στεναχώρησε. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Μιλούν για το παρελθόν και λυπούνται για ό,τι συνέβη. Ο Σαφάκ της ζητάει συγγνώμη για την κακή του συμπεριφορά και υπόσχονται να μην κρατήσουν κανένα μυστικό ο ένας από τον άλλον. Η Χουμεϊρά μιλάει στον Λεβέντ και τη Μελέκ. Σκοπεύουν να φτάσουν στο μητρώο του νεκρού γιου της Κιγιμέτ.

Όταν η Κιγιμέτ και ο Κερέμ επιστρέφουν από τον γιατρό, η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ για να τον ενημερώσει για το τι συνέβη. Ο Μαχίρ έχει βαρεθεί τις εντολές της αλλά παραμένει νευρικός. Όταν μιλάνε, η Μελέκ ακούει τη λέξη «ο γιος μου» από το στόμα της Κιγιμέτ και ενημερώνει τη Χουμεϊρά. Στο οικογενειακό δείπνο η Χουμεϊρά μιλάει σαρκαστικά στην Κιγιμέτ και υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ τους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Χουμεϊρά είναι πολύ λυπημένη, καθώς σκέφτεται τι είχε συμβεί ανάμεσα στη θεία και τον πατέρα της. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να ενοχλήσει τη Μελέκ. Ο Εμιρχάν επισκέπτεται το κατάστημα του Τουφάν και τον προκαλεί.

Ο Τουφάν τον χαστουκίζει στο πρόσωπο. Η Λεμάν, ενώ επιστρέφει από τα ψώνια με τη Ζουλιντέ, συμπεριφέρεται σαν να θέλει να ξεκινήσει μεγάλο καυγά με τον Τουφάν ενώ ταυτόχρονα του κλείνει συνθηματικά το μάτι. Στην έπαυλη η Χουμεϊρά έρχεται αντιμέτωπη με την Κιγιμέτ και εκείνη της κάνει κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν της ενώ ισχυρίζεται πως ο γιος της έχει πεθάνει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Εμιρχάν.

Ο Εμιρχάν παραδέχεται ότι είπε άσχημα λόγια στον Τουφάν και προσθέτει ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Σαφάκ. Ο Σαφάκ θέλει να βγει με τη Ζουλιντέ για να συζητήσουν και εκείνη δέχεται. Η Λεμάν φαίνεται χαρούμενη που θα φροντίσει τον Εμιρχάν, όσο το ζευγάρι θα λείπει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved