The Voice: Η αναβολή της πρεμιέρας και η αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ
Media

The Voice: Η αναβολή της πρεμιέρας και η αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

The Voice: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του μουσικού σόου, που ήταν προγραμματισμένη για αυτή την Κυριακή (25-09).

Μπορεί το Δελτίο Τύπου να ανέφερε πως η πρεμιέρα θα πραγματοποιούνταν αυτή την Κυριακή, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός, είπε μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, πως η πρεμιέρα θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα αλλαγή έγινε και στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και στη θέση του θα προβληθεί η ταινία Εχθρός προ των πυλών και αμέσως μετά σε επανάληψη το τρίτο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος, στις 23.45.

To The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σόου ταλέντων, το οποίο έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν διαρκώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Για ακόμα μια χρονιά, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το ταλέντο θα είναι το Α και το Ω, όπως και τόσα χρόνια κάνει το σόου να ξεχωρίζει!

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το «Voice» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, όπως δηλαδή συνέβη και πέρυσι.

Ο ΣΚΑΙ, ωστόσο, φαίνεται ότι αποφάσισε να «προστατεύσει» το πολυετές σόου και να αραιώσει τα επεισόδια. Το «The voice» αντί για δύο φορές θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα, στην prime time της Κυριακής, ξεκινώντας από τις 2 Οκτωβρίου, ενώ τα Σάββατα το κανάλι του Φαλήρου θα νέο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved