Παναγιώτης Στάθης: Αποκάλυψε τι λέει στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον κάνει έξαλλο!
Media

Παναγιώτης Στάθης: Αποκάλυψε τι λέει στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον κάνει έξαλλο!

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Παναγιώτης Στάθης μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Πάντα ευγενικός και πρόσχαρος απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής του Σαββατοκύριακου.
Μεταξύ άλλων, έκανε και μια αποκάλυψη για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τι είναι αυτό που του λέει και τον κάνει έξαλλο!

«Είναι καλό το ξεκίνημα, ωραία η χημεία, καλή η ομάδα, πάρα πολύ ωραίο το περιβάλλον. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Του λέω, "σε παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρός" και με βρίζει», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης και συνέχισε:

«Όλες οι αλλαγές είναι δύσκολες, γενικά, αλλά χωρίς αλλαγές βαλτώνεις. Και είναι δύσκολη και η ζώνη. Η ζώνη η συγκεκριμένη στην οποία υπάρχουν πολλά χρόνια συνάδελφοι καταξιωμένοι έρχεσαι με μια καινούργια εκπομπή για να διεκδικήσεις ένα κομμάτι της πίτας. Δεν είναι εύκολο. Είχα πει κάποτε πως το STAR είναι σαν το πατρικό μου. Δηλαδή μεγάλωσα εκεί απλά κάποια στιγμή ήθελα να πάω να μείνω αλλού. Και είναι πραγματικά ένας σταθμός τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Οι Πρωινοί Τύποι δεν συνεχίστηκαν γιατί έγινε μια άλλη επιλογή από τον σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι μας έγιναν τιμητικές προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και στον Νίκο, που επέλεξε να μείνει και σε μένα που έφυγα για να παραμείνουμε εκεί. Σημασία όμως δεν έχει πώς πηγαίνεις στα "μαγαζιά", σημασία έχει πώς φεύγεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved