Η Γη της Ελιάς: Η δίκη της Αθηνάς ξεκίνησε και οι τηλεθεατές «απαιτούν» την αθώωσή της!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η δίκη της Αθηνάς ξεκίνησε και οι τηλεθεατές «απαιτούν» την αθώωσή της!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (24-9) η δίκη της Αθηνάς ξεκίνησε, με την ίδια να ανυπομονεί για την εξέλιξη της δίκης, μιας και από εκεί θα κρινόταν το μέλλον της και ολόκληρη η ζωή της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα και παρακολουθεί ανελλιπώς από τον πρώτο κύκλο, αφού δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις στην Αερόπολη είναι καταιγιστικές.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου από τη "Γη της Ελιάς" είδαμε ότι, μέσα σε όλες τις εξελίξεις, η δίκη της Αθηνάς ξεκίνησε, με την ίδια να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, μιας και γνωρίζει ότι στην αίθουσα θα ακουστούν πράγματα που σίγουρα δεν την συνέφεραν, μιας και ο Δημήτρης έχει αποδειχθεί ότι ήταν ο εραστής της και πώς για καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ ο Ιπποκράτης, ο σύζυγος της Αθηνάς, βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Το γεγονός ότι η Αθηνά δεν έχει κάνει τον φόνο είναι το μόνο δεδομένο και οι τηλεθεατέες ανυπομονούν πώς και πώς για την αθώωσή της, μιας και το θεωρούν άδικο το ότι βρίσκεται στη φυλακή. Με το που ξεκίνησε η δίκη, τα σχόλια στο Twitter ήταν πάρα πολλά με τους περισσότερους να σχολιάζουν την Αθηνά και το πόσο άδικο είναι που βρίσκεται εκεί, αλλά και την οικογένεια Βρεττάκου, που πολλά από τα μέλη τους θα κατέθεταν εναντίον της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερα Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved