Θανάσης Παπαγεωργίου: «Τα σημερινά παιδιά θέλουν να γίνουν ηθοποιοί για να βγουν στην τηλεόραση»
Media

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Τα σημερινά παιδιά θέλουν να γίνουν ηθοποιοί για να βγουν στην τηλεόραση»

Καλύτερα δε γίνεται: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί προκειμένου να βγουν στην τηλεόραση.

«Υπήρχαν χρονιές που παίζαμε και με 7 και με 8 θεατές, έτσι κρατήθηκε το θέατρο Στοά. Τα πρώτα χρόνια νομίζω ότι ήταν ήρωες τα παιδιά που πέρασαν από δω γιατί μοιραζόμασταν αυτά που βγάζαμε. Είχα έναν συνάδελφο που με ρωτούσε αν υπάρχουν χρήματα, "πήγαινε πάνω, το παντελόνι μου είναι πίσω από την πόρτα, δες τι έχω στην τσέπη και πάρε" του έλεγα», είπε αρχικά ο Θανάσης Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε όταν έπαιζα στη Μαντάμ Σουσού και το Μικροί Μεγάλοι, αυτά ήταν τα δυο σίριαλ που με έκαναν γνωστό. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι παίζω στο θέατρο και η αναγνωρισιμότητα είναι ένα πάρα πολύ περίεργο πράγμα. Ο κόσμος θέλει να σε αναγνωρίζει έτσι όπως θέλει εκείνος, να σε κατασκευάζει όπως θέλει εκείνος και να του τροφοδοτείς την περιέργεια του. Αυτό το κουσούρι που έχει να μαθαίνει τι συμβαίνει και τι κρύβεται πίσω από σένα».

«Με τη Λήδα Πρωτοψάλτη ζήσαμε πολύ λίγο μαζί. Πέντε, έξι χρόνια αλλά μετά ήμασταν 45 χρόνια εδώ στο θέατρο. Αν έχεις να πεις κάτι με έναν άνθρωπο δεν είναι ανάγκη να το πεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μπορεί να συμπορευθείς μέσα σε ένα κανάλι που να λειτουργείς πάρα πολύ ωραία», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved