Η Γη της Ελιάς: Οι δύσκολες στιγμές της Αθηνάς στη φυλακή και ο έρωτας της Μυρτάλης με τον Αλέξη
Media

Η Γη της Ελιάς: Οι δύσκολες στιγμές της Αθηνάς στη φυλακή και ο έρωτας της Μυρτάλης με τον Αλέξη

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς, Η Γη της Ελιάς

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου στη Γη της Ελιάς, η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή με την Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται.

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη του άλλοτε εχθρού της. Η Μυρτάλη εξομολογείται στην Μαρίνα η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται με τον Κουράκο να προειδοποιεί το Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος.

Μια νέα κοπέλα η Ράινα που είναι από την Βουλγαρία εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητάει δουλειά ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στο Στράτο να αρχίσουν διακριτικά έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Στο προηγούμενο είδαμε: Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες τού Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς. Η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει. Η Ασπασία και η Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Την ίδια ώρα, η Αρετή δέχεται να συνεταιριστεί με τον Θανάση.

Η Άννα μαθαίνει με ανακούφιση πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved