Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος χώνει μια ξεγυρισμένη μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος.

Ο Χαραλάμπης πάλι, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και το Σώτο για κατοχή παράνομης… ρίγανης και η Σύλβια με την Καλλιόπη αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα. Ο Παναγής τσακώνεται άσχημα με το Σίμο που αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία πως αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια θα έχουν κακά ξεμπερδέματα, την ίδια ώρα όμως η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της… Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της… όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον… παπά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved