Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια on air για το τέλος της συνεργασίας με τη Νομικού: «Αποχώρησε οικειοθελώς…»!
Media

Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια on air για το τέλος της συνεργασίας με τη Νομικού: «Αποχώρησε οικειοθελώς…»!

Ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής, Το πρωινό αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τη Δούκισσα Νομικού και την αποχώρησή της από τη εκπομπή του ΑΝΤ1!

O σταθμός με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε την αποχώρηση της Νομικού:
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από Το Πρωινό.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».


Η Δούκισσα Νομικού μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, έγραψε στο instagram της δύο λόγια: «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν 🙏🏻♥️», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην έναρξη της εκπομπής στην αποχώρησή της:

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι… όπως γνωρίζεται η Δούκισσα Νομικού δεν θα είναι στην εκπομπή, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε για δύο με τρεις εβδομάδες. Εγώ θα της ευχηθώ ότι κι αν κάνει να περάσει πάρα πολύ καλά και απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει γιατί της αξίζει» και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει την ομάδα του Πρωινού, όπως υπογράμμισε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved