Maestro: To gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Media

Maestro: To gossip-tv στη συνέντευξη Τύπου για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το μεσημέρι της Δευτέρας (26-09) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» στο Μουσείο Μπενάκη.

Το gossip-tv.gr βρίσκεται εκεί και καταγράφει όλα όσα γίνονται.

Στο Μουσείο Μπενάκη παραβρίσκονται οι συντελεστές και όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Κώστας Σούσουλας, διευθυντής προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ηθοποιούς , τους συνεργάτες αλλά και την παραγωγή που συνεργαστήκαμε σε αυτή τη σειρά. Το Maestro είναι μια σειρά εννέα επεισοδίων και το «ταξίδι» της σειράς ξεκινά την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, 10.30 το βράδυ και θα είναι κάθε Πέμπτη. Είναι μια σειρά που όλοι όσοι δουλέψαμε για εαυτή είμαστε περήφανοι και που ευχόμαστε και θεωρούμε πως θα «ταξιδέψει» όλον τον κόσμο»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για την επιλογή του καστ, ο δεύτερος κύκλος και η Χαρούλα Αλεξίου

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους, έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα όλο αυτό. Ήθελα να δείτε ένα δείγμα από αυτό που εδώ και δυο χρόνια εγώ έχω στο μυαλό μου, αυτή τη σειρά, το «Maestro». Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι που μου έδωσε την ελευθερία να πω αυτή την ιστορία με τον τρόπο που εγώ θέλω και ξέρω. Να ευχαριστήσω την παραγωγή που σε δύσκολες στιγμές, γιατί αν δείτε, κάποια πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν….

Αυτή η δουλειά τολμώ να πω -ενώ όλα είναι «παιδιά μου»- πως είναι η αγαπημένη μου και η καλύτερή μου δουλειά. Αυτό γιατί στην ιστορία που έγραψα πρωταγωνιστές, οι οποίοι έδωσαν άλλη διάσταση στους ήρωες. Δεν ήξερα κατά πόσο οι ήρωες πάνω στους οποίους έγραφα, θα μπορούσαν να σταθούν τόσο έντονα και να δώσουν τη διάσταση που ήθελα. Για αυτό και οι ηθοποιοί που ήρθαν το πήγαν πολύ πιο πάνω από αυτό που πίστευα», είπε και καλωσόρισε στη σκηνή όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Όπως είπε τη σειρά άρχισε να τη γράφει κατά την περίοδο του lockdown. Είχε στο μυαλό του την Μαρία Καβογιάννη και τον Φάνη Μουρατίδη. Γι' αυτό και οι ήρωές τους έχουν τα ονόματά τους. Την Χαρούλα Αλεξίου τη σκέφτηκε όταν τέλειωσε το δεύτερο επεισόδιο και χαλάρωνε ακούγοντας το τραγούδι «Προσευχή». Της έστειλε το επεισόδιο και δεν το πίστευε ότι θα έλεγε «ναι». Η Χαρούλα Αλεξίου είπε ότι η ίδια δεν πίστευε πως ο Χριστόφορος ακούει τέτοια τραγούδια.

H υπόθεση

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved