Πρωτιές Alpha για το Σαββατοκύριακο!
Media

Πρωτιές Alpha για το Σαββατοκύριακο!

Πρωτιές Alpha για το Σαββατοκύριακο!

Η αγαπημένη infotainment συντροφιά του Σαββατοκύριακου, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε.

Ο Νίκος Μάνεσης, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Σεπτεμβρίου, έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης με μέσο όρο 17% στο δυναμικό κοινό και 19,8% στο γενικό σύνολο. Την εκπομπή, που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν, παρακολούθησαν 1.012.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

«Καλύτερα δε γίνεται!» είναι η must παρέα του Σαββάτου και της Κυριακής, αφού συνδυάζει στιγμές ψυχαγωγίας, με την απαραίτητη δόση ενημέρωσης, αλλά και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και ανθρώπους της Τέχνης, ανθρώπους που μας απασχόλησαν με τη δράση τους. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της στην πιο χαλαρωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο δυναμικό κοινό με 17,8% όσο και στο σύνολο του πληθυσμού με 19,4%. Το «Καλύτερα δε γίνεται!» στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου παρακολούθησαν 1.515.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

Είναι Σαββατοκύριακο και είναι… Alpha!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved