Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν;
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αβγό, μιας και ο Εγκέφαλος τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες, με τη βοήθεια της Καλλιόπης.

Η Κατερίνα με τον Παναγή ψάχνουν υλικά για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους.

Ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο. Θα βρουν τρόπο οι τρεις… καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται ο Τυμπανιστής για τα αβγά που… αγνοούνται;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Σίμος δίνει μια ξεγυρισμένη μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος. Ο Χαραλάμπης, πάλι, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και τον Σώτο για κατοχή παράνομης… ρίγανης και η Σύλβια με την Καλλιόπη αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα.

Ο Παναγής τσακώνεται άσχημα με τον Σίμο, που αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία πως, αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα, την ίδια ώρα όμως η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved