Χατζηνικολάου: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου και η μοναδική φορά που πήρε αποβολή από το σχολείο
Media

Χατζηνικολάου: Η επεισοδιακή πρόταση γάμου και η μοναδική φορά που πήρε αποβολή από το σχολείο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2Night Show» και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ανέφερε πώς έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη Τσολακάκη αλλά και τη μοναδική φορά που πήρε αποβολή από το σχολείο.

Για την πρόταση γάμου αποκάλυψε: «Δεν πέρασε καλά η Κρίστη σε αυτή την πρόταση. Εγώ την είχα σκηνοθετήσει έτσι γιατί ήθελα να αποφύγω τις πολλές συζητήσεις, ήθελα να τελειώνουμε γρήγορα. Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά. Είχε ανάψει το πράσινο και η μούτζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο. Είχε αγχωθεί η Κρίστη, μου λέει “πάμε να φύγουμε”. Της λέω “δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις”. Απάντησε “ναι”, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα, ο οποίος λέει “Ωχ Νίκο, συγνώμη”. Έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι»!

Όσον αφορά τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία, είπε:

Για τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε: «Το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς. Από τότε που ο παππούς μου, ερχόταν στο σπίτι τις Κυριακές για φαγητό και ξεχνούσε την εφημερίδα “Μακεδονία”. Την έπαιρνα και την ξεκοκάλιζα. Μάλιστα είχα την μανία να ξαναγράφω τα άρθρα της. Έβγαλα στο σχολείο δύο εφημερίδες. Έκανα πρώτα την απόπειρα να βγάλω την “Φωνή του μαθητή” που θα έλεγε για τα προβλήματα του σχολείου. Την τύπωσα, αλλά δεν πούλησα τίποτα. Έβγαλα μετά μία αθλητική που ξεπούλησε και μετά μία σατιρική εφημερίδα.

“Το Γατί” που ήταν αντιγραφή της εφημερίδας “Το ποντίκι”. Η οικογένεια ονειρευόταν ή πίστευε ότι θα γίνω δικηγόρος. Εγώ είχα την τρέλα της δημοσιογραφίας, αλλά δεν την είχα ομολογήσει ποτέ. Φαντάζομαι ότι ο πατέρας μου θα θεωρούσε πολύ πιθανότερο να τελειώσω την Νομική, να ανοίξω ένα δικηγορικό γραφείο και κάποια στιγμή να πολιτευτώ. Νομίζω για ήμουν καλός δικηγόρος. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τις επιλογές μου.

Μέσω από την δουλειά αυτή γνώρισα ανθρώπους που δεν θα τους γνώριζα ποτέ σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Διαβάζω και την τελευταία λέξη πριν βγει η Realnews. Όταν είσαι εκδότης και διευθυντής μίας εφημερίδας και το όνομά σου είναι στην ταυτότητα, δεν δικαιούσαι να πεις “δεν το είδα”, αν κάποιος παραπονεθεί».

Όσο για τη μοναδική φορά που πήρε αποβολή από το σχολείο, δήλωσε:«Ο Θεολόγος του σχολείου ήταν παπάς και με έπιασε να καπνίζω στην Γ’ Λυκείου σε ένα μπαράκι απέναντι από το σχολείο. Την επόμενη ημέρα πήγε στον λυκειάρχη, ο οποίος με κάλεσε με ρώτησε αν κάπνιζα.

Του απάντησα ναι. Με ξαναρωτάει μέσα ή έξω από το σχολείο και εγώ τον ρώτησα “τι διαφορά έχει”. Κι μου λέει “μέσα είναι 4 ημέρες αποβολή έξω είναι δύο ημέρες”. Τελικά έφαγα δύο ημέρες που έγιναν τέσσερις γιατί όταν είδα τον Θεολόγο στον διάδρομο του είπα είναι “ντροπή σου. Είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας και με κάρφωσες”».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω αλλά και μοναδικές φωτογραφίες με την Κρίστη του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved