Στέλλα Φυρογένη: Η Χάιδω στη Γη της Ελιάς μιλάει για τις... κατάρες που ρίχνει! (photos)
Media

Στέλλα Φυρογένη: Η Χάιδω στη Γη της Ελιάς μιλάει για τις... κατάρες που ρίχνει! (photos)

H Στέλλα Φυρογένη, πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega, Η γη της Ελιάς μιλάει για τον ρόλο της και τις... κατάρες που ρίχνει ως Χάιδω!

Στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά γνωρίζει την επιτυχία και την αναγνώριση. «Δεν αναγνωρίζουν εμένα στον δρόμο, αλλά τη Χάιδω. Είναι όμως ωραίο και συγκινητικό να βλέπεις ότι ένας άνθρωπος έρχεται χαρούμενος προς το μέρος σου επειδή βλέπει στον δρόμο εκείνον που τον απασχολεί όμορφα τα βράδια του» απαντά η Στέλα Φυρογένη, η τηλεοπτική Χάιδω από τη δημοφιλή καθημερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».

Δεύτερη σεζόν για τη «Γη της ελιάς», μια σειρά που ήταν η πρώτη σας στην τηλεόραση;

«Ναι, εφέτος κλείνω 30 χρόνια ως επαγγελματίας ηθοποιός και τώρα με τη Γη της ελιάς ήρθε στη ζωή μου η τηλεόραση. Για το θέατρο αποφάσισα να σπουδάσω υποκριτική. Η τηλεόραση ήταν μεγάλη συντροφιά στην παιδική μου ηλικία, μαζί με τα βιβλία και τη φύση, όποτε μπορούσα να έχω πρόσβαση. Τα πρώτα χρόνια της πορείας μου στην υποκριτική δεν υπήρχε κάτι που να με ενδιαφέρει πολύ και επειδή δούλευα στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, όπου οι παραστάσεις ήταν συνεχείς, δεν υπήρχε περιθώριο για τηλεόραση. Από ένα σημείο και μετά απαγορευόταν να κάνουμε τηλεόραση. Οπότε όλα αυτά συνέβαλαν στο να μην έχω σχέση με αυτό το μέσο, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα».

Τι σας οδήγησε τελικά στην τηλεόραση;

«Αυτό έχει να κάνει με τον Αντρέα (σ.σ.: Γεωργίου), ο οποίος θέλησε να συνεργαστούμε. Κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το θέατρο, για τους γνωστούς λόγους, όπως και για άπειρα επαγγέλματα, όπως και για τους ανθρώπους γενικότερα. Οπότε η σχέση με την τηλεόραση ήταν λογικό, ας πούμε, να ξαναφουντώσει. Όμως δεν με οδήγησε μόνο η κρίση του θεάτρου στην τηλεόραση. Όταν συζητήσαμε με τον Αντρέα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή δουλειά, με ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ρόλο».

Πώς σας βρίσκει η δεύτερη σεζόν; Τι μπορείτε να μας αποκαλύψετε για τη συνέχεια της σειράς;

«Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Τίποτα θα έλεγα! Αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές, έξυπνες ανατροπές και κατευθύνσεις που εγώ τουλάχιστον δεν τις περίμενα και τις είδα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όσον αφορά τον ρόλο μου, με βρίσκω κατασταλαγμένη, παρότι έχω τις εξάρσεις μου. Κάποιες κινήσεις που έχω κάνει στον πρώτο κύκλο, θα τις επαναλάβω και εδώ μέχρις ενός σημείου πάντα!». Σαν Στέλα πώς διαχειριστήκατε τις κατάρες που ξεστομίζει με μεγάλη ευκολία η Χάιδω; «Μπορεί για τις ανάγκες του ρόλου σου να χρειαστεί όχι μόνο να καταραστείς, αλλά να έχεις και μια ακατάσχετη βωμολοχία ή να είσαι προκλητικός ή να μη μιλάς ποτέ, οπότε προσαρμόζεσαι σε αυτό που απαιτεί ο ρόλος. Από τη στιγμή που όλες αυτές οι κατάρες ήταν δικαιολογημένες, τουλάχιστον μπορούσα να τις δικαιολογήσω εγώ μέσα μου, ήμουν πολύ εντάξει με αυτό. Έβαζα πολύ μέσα από τον εαυτό μου, γιατί αντικρίσματα έχουμε όλοι άπειρα. Έκανα, φυσικά, έναν μικρό εξορκισμό μετά τις πολλές κατάρες, είναι λογικό μετά τις πολλές κατάρες να γελάμε πολύ, οπότε αυτόματα ξαναβρισκόταν η ισορροπία και οπωσδήποτε το διασκέδαζα γιατί υπάρχουν κάποιες οι οποίες είναι όντως πολύ γλαφυρές και διασκεδαστικές».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved