Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο και η οικογένεια Βρεττάκου καρδυοχτυπά
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο και η οικογένεια Βρεττάκου καρδυοχτυπά

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της, ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της.

Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με τη Μυρτάλη και τη συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει.

Η Ράνια πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό. Η Μαρίνα πιέζει τη Μυρτάλη να λογικευτεί. Η μικρή Αγγελική θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο όταν πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο και κάνει όλη την οικογένεια να καρδιοχτυπήσει.

Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από τον Λυκούργο, ο οποίος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, επικοινωνεί μετά από καιρό με τη Χάιδω.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Γη της Ελιάς:

Τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα. Το δίλημμα μεγαλώνει κι εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα, αν και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή. Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος προς τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στον Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει. Η Ράινα πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Η σχέση του Στάθη με την Εύα περνάει κρίση. Έτσι, σε μία αυθόρμητη στιγμή εκείνος πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας, την οποία δείχνει να μην έχει ξεπεράσει. Η αδελφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στη δίκη δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη θέση της Αθηνάς. Ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με τη Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου κι εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθηνά πριν από τη δολοφονία του Δημήτρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved