Ζέτα Δούκα: «Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει κάτι που δυστυχώς βλέπουμε και στην κοινωνία»
Media

Ζέτα Δούκα: «Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει κάτι που δυστυχώς βλέπουμε και στην κοινωνία»

Η Ζέτα Δούκα ερμηνεύει τον ρόλο της Όλγας στην σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια γη.

Πρόκειται μια συγκλονιστική ιστορία εκδίκησης, αλλά εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο σύνθετο, φέρνοντας τους ήρωες αντιμέτωπους με τα τραύματα του παρελθόντος αλλά και με τα συναισθήματά τους στο σήμερα.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για το ρόλο της και όσα θα δούμε στη συνέχεια της Άγριας γης στο περιοδικό 7μέρες tv.

Πώς προετοιμαστήκατε για το ρόλο της Όλγας;

Αυτός ο ρόλος είναι πολύ σύνθετος. Και η δυσκολία του δεν έγκειται μόνο στο να βρω τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το πώς φέρεται η Όλγα έτσι όπως τη βλέπουμε σήμερα, αλλά μέσα από εμένα να περάσει η διαδρομή της από τότε που ήταν νέα. Την πιάνω στην ηλικία των 24 ετών και τη φέρνω στο τώρα, που είναι στα 50. Σαφώς και της αλλάξαμε την εμφάνιση και κυρίως έπρεπε να βρω το κομμάτι της αθωότητας που είχε τότε και το οποίο η σημερινή Όλγα έχει χάσει

Είναι μια γυναίκα που βασίστηκε στο να εκδικηθεί τον άντρα που την πρόδωσε.

Αυτός ο χαρακτήρας αντιπροσωπεύει κάτι που δυστυχώς βλέπουμε και στην κοινωνία. Ένας άνθρωπος που μπορεί να θεωρηθεί θύμα, που αδικήθηκε, που δεν του τα έφερε η ζωή έτσι όπως θα ήθελε και υπήρξαν πολλοί που τον έβλαψαν, δεν θεραπεύει τα τραύματά του, δεν κλείνει τις πληγές και γίνεται τελικά ο χειρότερος θύτης. Ένας θύτης που εκδικείται έχει! πάθος για επιβίωση και η εξουσία τον θρέφει και του βγάζει τα χειρότερα ένστικτά του.

Από την αρχή βλέπουμε ότι δεν είναι ευτυχισμένη στο γάμο της.

Η Όλγα έχει χρησιμοποιήσει πολλούς ανθρώπους στο διάβα της ζωής της, προκειμένου να μπορέσει να φέρει τον εαυτό της και την εικόνα της κυρίως προς τους έξω εκεί όπου ήθελε. Η σχέση αγάπης που έχει με κάποιους λίγους ανθρώπους περνά από πολλά κύματα. Με τον άντρα της, τον Αντώνη, δεν είναι καλά γιατί ποτέ δεν τον αγάπησε. Τον χρησιμοποίησε να γίνει ο πατέρας του παιδιού που θα έφερνε στον κόσμο. Χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να ανέλθει και να αποκτήσει αυτά που απέκτησε στην πορεία. Και τώρα έχει παράνομη σχέση με τον Γιώργο, τον οποίο επίσης εκμεταλλεύεται. Ο άνθρωπος τον οποίο ερωτεύτηκε, αγάπησε βαθιά και θα ήθελε να είναι μαζί του, είναι ο άνθρωπος στον οποίο έκανε το μεγαλύτερο κακό.

Τι θα συμβεί όταν ο Αντώνης θα λάβει φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο;

Θα δώσει σημασία στη φωτογραφία αυτή. Η Όλγα, σε αντίθεση με ό,τι έχει κάνει, έχει αγαπηθεί από όλους. Ο Αντώνης την έχει αγαπήσει, οπότε θα κλονιστεί και θα αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved