Παγιδευμένοι:«Γροθιά στο στομάχι» η σκηνή με τον θρήνο της μάνας!Αποθεώθηκε η Μιχαηλίδου στο twitter
Media

Παγιδευμένοι:«Γροθιά στο στομάχι» η σκηνή με τον θρήνο της μάνας!Αποθεώθηκε η Μιχαηλίδου στο twitter

Παγιδευμένοι: Την πιο συγκλονιστική σκηνή είδαμε το βράδυ της Τρίτης (27-09) στο νέο επεισόδιο της σειράς.

Η μέρα της κηδείας της Μυρτώς έφτασε και η μάνα Ειρήνη Ροδίτη, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στην μικρή της κόρη, μέχρι που μια κίνηση της εγγονής της, την εξόργισε και ξέσπασε τόσο πολύ που άρχισε πλέον να αντιλαμβάνεται αυτό που αρνούνταν, πως η Μυρτώ έχει πεθάνει.

Το δράμα της μάνας ήταν τόσο έντονο, η ερμηνεία της τόσο καθηλωτική, οι σκηνές τόσο συγκλονιστικές που οι χρήστες του twitter δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν την ηθοποιό, Ντίνα Μιχαηλίδου που υποδύεται την τραγική μητέρα.

Δες την καθηλωτική σκηνή αλλά και τα σχόλια

Ποια είναι η ΕΙΡΗΝΗ ΡΟΔΙΤΗ (μητέρα Άννας) – ΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

Η Ειρήνη είναι η μητέρα της Άννας. Είναι νοικοκυρά. Αν και φαίνεται παθητικός χαρακτήρας, στην πραγματικότητα είναι μια γυναίκα χειριστική και σκληρή. Έχει περάσει μια δύσκολη ζωή, γεμάτη απώλειες και έπρεπε να βρει τρόπους να ανταπεξέλθει μόνη της, καθώς ο άνδρας της, ο Κοσμάς – ως ναυτικός – ήταν πάντα απών. Η άδικη φυλάκιση του άνδρα της ήταν η χαριστική βολή, που άφησε την οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Έχει τρεις κόρες, αλλά – ενώ η Άννα είναι εκείνη που τη στηρίζει – η σχέση της με την πρωτότοκη κόρη της, τη Χρύσα, ήταν πάντα πιο στενή. Η ζωή θα της δείξει τα λάθη της. Θα καταφέρει να τα διορθώσει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved