Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το… «τελευταίο βράδυ» του.

Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν, ενώ ο Πετράν, που μαθαίνει πως τα λεφτά των Πλατανιωτών τα κρύβει η Μάρμω στο σπίτι της, ετοιμάζεται να τα κλέψει. Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης το ‘χουν βάλει σκοπό ζωής να ξεπεράσουν τη Χρύσα και η γιατρέσσα μας δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη με τίποτα.

Γνώμη δεν αλλάζει ούτε ο Σίμος όμως, που είναι αποφασισμένος να χωρίσει τα τσανάκια του με την Τούλα αν δεν αρχίσει να τον σέβεται… όπως του αξίζει! Κι ενώ η Βαλέρια στήνει μια fake αυτοκτονία για να φέρει τον παπά με τα νερά της, η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη και ο Τυμπανιστής μαθαίνει πού βρίσκεται το αυθεντικό αβγό… από σπόντα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Πετράν τρέχει και δεν φτάνει να βρει το σωστό αβγό, μιας και ο Εγκέφαλος τον στριμώχνει όλο και περισσότερο, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να μην κάτσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και στρέφεται ενάντια στους Πλατανιώτες, με τη βοήθεια της Καλλιόπης. Η Κατερίνα με τον Παναγή ψάχνουν υλικά για την ανακαίνιση, ενώ ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη ψάχνουν τρόπο να ξεπεράσουν τη Χρύσα και περνάνε παρέα τα πέντε στάδια του πένθους.

Ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο. Θα βρουν τρόπο οι τρεις… καμπαλέρος του Πλατάνου να διώξουν τους κοινοβιακούς; Τι «δώρο» θα στείλει ο Εγκέφαλος στον Πετράν και τι υποψιάζεται ο Τυμπανιστής για τα αβγά που… αγνοούνται;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved